...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Podróż po smakach świata – przystanek Korea (Seul)

    Podróż po smakach świata – przystanek Korea (Seul) 0

    Po wysłaniu wysłużonego VW z Władywostoku do Los Angeles udaliśmy się do Seulu, stolicy Korei Południowej. Seul to olbrzymie i bardzo nowoczesne miasto (tutaj nawet śmietniki do nas mówią), a przede wszystkim całkowicie odmienne, jeśli chodzi o kulturę jedzenia – pisze Mateusz Gajdziński, uczestnik wyprawy Z Indexem w Podróży.

    więcej
  • Podstawy znakowania Cz. IV – Ilość netto

    Podstawy znakowania Cz. IV – Ilość netto 0

    Ilość netto wyraża się w litrach, centylitrach, mililitrach, kilogramach lub gramach, odpowiednio: w jednostkach objętości – w przypadku produktów płynnych, w jednostkach masy – w przypadku innych produktów. Tak, w prosty sposób, wskazują zasady podawania ilości netto zawarte w unij­nym rozporządzeniu nr 1169/2011.

    więcej
  • Siła koloru – relacja z III edycji Podwieczorków z Akademią Mistrza

    Siła koloru – relacja z III edycji Podwieczorków z Akademią Mistrza 0

    Klient je oczami! A jeśli tak, wygląd deseru ma zasadnicze znaczenie. Również jego kolor. I to właśnie jemu poświęcony był kolejny Podwieczorek Akademii Mistrza, na którym Marek Borowiński – specjalista w dziedzinie Visual Merchandisingu – opowiedział o sile przyciągania do cukierni przez kolor.

    więcej
  • Miód nie tylko od święta

    Miód nie tylko od święta 0

    Miód od wieków towarzyszy człowiekowi, a jego bogactwo nauczyliśmy się wykorzystywać na wiele sposobów. To produkt naturalny, mający właściwości lecznicze, kosmetyczne i – nade wszystko – spożywcze. W dodatku można go zarówno jeść, jak i pić (szczególnie dobrze smakuje w postaci dwójniaków czy trójniaków).

    więcej
  • Modelowy Sklep pełen inspiracji podczas targów RetailShow

    Modelowy Sklep pełen inspiracji podczas targów RetailShow 0

    W Modelowym Sklepie urządzonym w centralnym punkcie hali wystawienniczej Targów RetailShow będzie można zapoznać się z najnowszymi trendami w projektowaniu przestrzeni handlowych. Na powierzchni 200 mkw. zaprezentowane zostaną innowacyjne produkty dedykowane branży handlowej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe