...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Chleb pszenny na zakwasie – przykład grecki

    Chleb pszenny na zakwasie – przykład grecki 0

    Dzisiaj będzie o dobrym pieczywie pszennym. Trudno sobie wyobrazić smaczny chleb pszenny bez zakwasu – matecznika, który odpowiada za odpowiednią kwasowość, charakterystyczną elastyczność miękiszu oraz walory smakowe i zdrowotne wypieku.

    więcej
  • Tutorial z plecionek

    Tutorial z plecionek 0

    Piekarstwo artystyczne wraca do łask, a wraz z nim zainteresowanie kunsztem ręcznego formowania i wyplatania, który leży u postaw tradycyjnego rzemiosła. I do takiego powrotu do źródeł piekarstwa zachęcają dr Józef Sadkiewicz oraz Adam Melkowski, autorzy najnowszej publikacji Plecionki krok po kroku.

    więcej
  • Rynek opakowań - co nowego?

    Rynek opakowań - co nowego? 0

    Opakowania foliowe do pieczywa stały się nieodłącznym elementem wizerunku piekarni. Obserwując sklepowe półki z pieczywem, można zauważyć, że dla jednych producentów wygląd i jakość opakowania mają duże znaczenie, a dla drugich – nieco mniejsze.

    więcej
  • BAKEPOL Last Minute

    BAKEPOL Last Minute 0

    Już tylko godziny dzielą nas od otwarcia jednej z największych imprez branżowych. Z tej okazji mamy dla naszych Czytelników darmowe wejściówki!

    więcej
  • Porozmawiajmy o kobietach

    Porozmawiajmy o kobietach 0

    W niedzielę, 11 października, zapraszamy na Spotkanie dla Kobiet Branży podczas targów BAKEPOL. Drogie Panie, bądźcie z nami. Razem zmierzymy się z faktami i mitami o roli kobiety w życiu i biznesie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe