...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Śląska czekolada przepustką do wygranej w Paryżu

    Śląska czekolada przepustką do wygranej w Paryżu 0

    Po wygranej polskiego finału World Chocolate Masters, Łukasz Anioł – młody cukiernik ze Śląska – nie spoczął na laurach. Trwają intensywne przygotowania do światowego finału konkursu, który już w październiku odbędzie się w Paryżu podczas słynnych targów Salon du Chocolat.

    więcej
  • Jej wysokość czcionka (na etykiecie)

    Jej wysokość czcionka (na etykiecie) 0

    Wejście w życie w grudniu 2014 r. Rozporządzenia 1169/2011 w sprawie znakowania żywności było dla przedsiębiorców dużym wyzwaniem, bo wiązało się z koniecznością dostosowania opakowań do nowych wytycznych. Po niemal roku przypomnijmy najważniejsze zmiany, by po wyczyszczeniu magazynów przystąpić do projektowania nowych opakowań.

    więcej
  • O czym mówią kobiety – zaproszenie na debatę

    O czym mówią kobiety – zaproszenie na debatę 0

    Trzy panie, trzy różne firmy, trzy różne pokolenia i jeden cel – oswoić rozterki współczesnej bisneswoman. Mamy przyjemność zaprosić nasze Czytelniczki oraz wszystkie mistrzynie branży do udziału w wyjątkowej debacie, która odbędzie się podczas Spotkania dla Kobiet Branży już 11 października w Lublinie!

    więcej
  • XVII Radomskie Święto Chleba - Żytni chleb w roli głównej

    XVII Radomskie Święto Chleba - Żytni chleb w roli głównej 0

    – Namawiamy do spożywania tego podstawowego pokarmu, jakim jest żytni chleb wypiekany na zakwasie. Bo to on jest źródłem węglowodanów złożonych, dających nam energię potrzebną do życia – mówił na konferencji prasowej przed XVII Radomskim Świętem Chleba Jarosław Gajda, prezes Cechu Piekarzy w Radomiu i pomysłodawca imprezy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe