25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
14 maja br. mistrz cukiernictwa Tomasz Deker poprowadzi warsztaty „Torty i praliny”. Ponad 4-godzinne spotkanie dla profesjonalistów kucharzy i cukierników odbędzie się w Studio Kulinarnym Look&Cook w Zielonej Górze.
Ulubiona kreskówka dla dziecka, obrączki dla nowożeńców? Jak nowocześnie i z klasą udekorować tort na szczególną okazję? Inspiracji szukajcie w naszym wyjątkowym dodatku!
20 czerwca br. na Zamku w Gniewie (woj. pomorskie) odbędą się bezpłatne warsztaty fotografii kulinarnej, skierowane do szefów kuchni i cukierni oraz menadżerów restauracji, a także uczestników II Ogólnopolskiego Konkursu Fotografii Kulinarnej. Na warsztaty zaprasza Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.
We Francji marka Marguerite już od 1919 roku jest partnerem mistrzów cukiernictwa, a teraz także w Polsce jest dostępna dla ambitnych artystów cukierniczych, takich jak Ty! Z Tobą dzielimy się pasją do cukiernictwa i najwyższą jakością produktów!
Od 2006 r. do 2014 r. wartość eksportu polskiej żywności zwiększył się aż czterokrotnie (z 8,6 mld zł do 20 mld zł). Według ministra rolnictwa Marka Sawickiego w ciągu dekady Polska powinna podwoić sprzedaż zagraniczną, a to dzięki współpracy z Algierią i Chinami – czytamy w Newseria.pl.