...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Lipiec i sierpień świadomej kobiecości

    Lipiec i sierpień świadomej kobiecości 0

    Czasem gdzieś pomiędzy domem a pracą gubi się ... kobiecość. Zaczyna brakować spójności i współpracy pomiędzy umysłem i ciałem. Pojawia się zmęczenie i zniechęcenie. Co zrobić i jak wykorzystać tą siłę, która drzemie w każdej z nas? Jak się sobą świadomie zaopiekować?

    więcej
  • Wiosenno-letnie inspiracje z Eco Trade

    Wiosenno-letnie inspiracje z Eco Trade 0

    Co jak co, ale szkolenia z Danielem Waliszewskim z firmy Eco Trade nie są nudne. Lubi to, co robi, lubi się dzielić swoją pasją, a kiedy zaprosi do swojej pracowni innych pasjonatów, to takie szkolenie przypomina dobrą zabawę. I tak właśnie było 19-20 czerwca w Gliwicach przy ul. Okrężnej 8.

    więcej
  • Figury czekoladowe

    Figury czekoladowe 0

    Im bardziej poznaje się naturę i możliwości czekolady, tym większą budzi ona fascynację. Z natury bywa kapryśna, ale w rękach doświadczonego technologa może przybierać niespotykane formy, nie wspominając oczywiście o smaku. Tym razem odkrywamy naturę czekolady pozwalającej nam tworzyć różnorodny świat figurek.

    więcej
  • Dobroczyńcy 2011

    Dobroczyńcy 2011 0

    Program 3 Polskiego Radia, Żywiec Zdrój S.A., Orange Polska, Lesaffre Polska SA, Koalicja Partnerstwo dla zdrowia, Nutricia - to laureaci Konkursu o tytuł "Dobroczyńca Roku 2011". Nagrody przyznano 29 maja br. podczas Gali Finałowej w Warszawie.

    więcej
  • Rybnicki Dzień Chleba po raz 1.

    Rybnicki Dzień Chleba po raz 1. 0

    I edycja Dnia Chleba, zorganizowana w ramach Jarmarku Śląskiego w Rybniku, wypadła całkiem dobrze, biorąc pod uwagę duże zainteresowanie mieszkańców i przyjezdnych. "Śląskie sznity” i darmowe lody rozchodziły się w ekspresowym tempie.

    więcej
  • Warsztaty z Silliker Polska 0

    26 czerwca 2012 r. odbędą się warsztaty szkoleniowe dla branży piekarsko-cukierniczej. Warsztaty obejmują tematy znakowania środków spożywczych i zmian w legislacji.

    więcej
  • 3 priorytety Jarosława Gajdy

    3 priorytety Jarosława Gajdy 0

    O rodzinnym Radomiu mówi, że jest zamarkecony. Boli go, że w naszym społeczeństwie jest przyzwolenie na szarą strefę. Ale najważniejszą sprawą dla Jarosława Gajdy jest promocja pieczywa. Ma na to zaledwie dwa lata jako przewodniczący Krajowej Rady Piekarstwa i Cukiernictwa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe