...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Jedzenie jako antidotum

    Jedzenie jako antidotum 0

    W czasach kiedy choroby cywilizacyjne stają się plagą, a społeczeństwa Europy starzeją się coraz szybciej, diametralnie zmienia się podejście do żywności. Nie chodzi już o dostarczenie składników potrzebnych do funkcjonowania organizmu, ale przede wszystkim o zapewnienie żywności funkcjonalnej.

    więcej
  • Posiedzenie KRPiC 0

    29 maja 2012 r. w siedzibie Spółdzielni Piekarsko-Ciastkarskiej w Warszawie przy ul. Krakowiaków 103 odbyło się posiedzenie KRPiC, które w całości było poświęcone omówieniu programu ogólnopolskiej promocji pieczywa. Ta promocja ma zmienić przeświadczenie konsumentów, że chleb tuczy.

    więcej
  • Znajdź w sobie lidera

    Znajdź w sobie lidera 0

    Przywódcą wcale nie trzeba się urodzić. Przywódcę można w sobie wypracować. Każdego dnia, konsekwentnie i indywidualnie.

    więcej
  • Premium zacumowało w PORCIE RABKA

    Premium zacumowało w PORCIE RABKA 0

    PORT RABKA funkcjonuje od prawie 20 lat. Od początku właściciele założyli, że firma będzie dostarczała produkty nieco droższe, ale wysokiej jakości. I przez tyle lat nie zmienili zdania.

    więcej
  • Dla kogo białe certyfikaty za oszczędzanie prądu? 0

    Polscy przedsiębiorcy będą mogli zarobić na oszczędzaniu prądu. Od 2013 r. wchodzi w życie system białych certyfikatów, który to umożliwi. Jednak zdaniem prof. Skoczkowskiego z Politechniki Warszawskiej skorzystają z niego tylko najwięksi.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe