...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • VAT na dotacje unijne? 0

    Eksperci podatkowi KPMG ostrzegają: Ministerstwo Finansów chce rozszerzyć zakres opodatkowania na wszystkie dotacje, subwencje i pomoc unijną.

    więcej
  • Raport KPMG: "The chocolate of tomorrow"

    Raport KPMG: "The chocolate of tomorrow" 0

    Według raportu KPMG „The chocolate of tomorrow” globalny rynek czekolady charakteryzuje się stabilnością i w ciągu najbliższych pięciu lat będzie wzrastać w tempie 2% rocznie. Producenci działający w tym sektorze muszą się jednak przygotować na rosnące zróżnicowanie gustów konsumenckich oraz zmienność rynków kakao.

    więcej
  • Smak, który wymaga czasu

    Smak, który wymaga czasu 0

    Zwiększanie wydajności produkcji i skracanie procesów fermentacji nie zawsze przekładają się na lepszą jakość i większą świeżość pieczywa. Jednym ze sposobów optymalizacji produkcji i poprawy świeżości i jakości pieczywa przy jednoczesnym zachowaniu dużej wydajności produkcji jest metoda długiej fermentacji ciast.

    więcej
  • Konkurs "Przyjazny pracodawca"

    Konkurs "Przyjazny pracodawca" 0

    Do 15 września br. można zgłaszać się do konkursu "Przyjazny pracodawca". Konkurs jest realizowany przez Wielkopolską Izbę Rzemieślniczą w Poznaniu w ramach projektu „Flexicurity szansa na zrównoważony rozwój rynku pracy”.

    więcej
  • Czarna lista dłużników - planowane zmiany 0

    Posłowie Ruchu Palikota chcą zmienić zasady wpisywania konsumentów i przedsiębiorców na czarne listy dłużników. Według nich dłużnik byłby wpisany do biur informacji gospodarczej (BIG) tylko wtedy, gdy dług na pewno istnieje.

    więcej
  • CSR on-line

    CSR on-line 0

    Pracodawcy RP w ramach projektu „Koalicja na rzecz odpowiedzialnego biznesu” realizują szkolenia z zakresu CSR. Szkolenia są certyfikowane i bezpłatne. Odbywają się za pomocą specjalnie zaprojektowanej platformy e-learningowej, dzięki czemu każdy pracownik może je odbyć bez wychodzenia z biura.

    więcej
  • Etykietowanie w e-commerce 0

    Właściciele sklepów internetowych, podobnie jak producenci produktów spożywczych, będą zobowiązani do przedstawienia pełnych i dokładnych informacji o produkcie, dodatkowo opatrzonymi odpowiednimi zdjęciami produktu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe