...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Mistrz Sergiusz Kuźmiuk nie żyje

    Mistrz Sergiusz Kuźmiuk nie żyje 0

    Nad ranem 25 marca zmarł mistrz piekarstwa Sergiusz Kuźmiuk – właściciel najstarszej piekarni w Lublinie. – Odszedł ostatni z wielkich lubelskich piekarzy, dla którego etos i współpraca z ludźmi liczyły się na równi ze smakiem chleba – mówi Mariola Zubrzycka, prezes Stowarzyszenia Partnerstwo Producentów Cebularza Lubelskiego.

    więcej
  • Innowacyjne podejście  do technologii piekarskiej

    Innowacyjne podejście do technologii piekarskiej 0

    Codziennie w wielu polskich piekarniach wprowadzane są niewielkie innowacje, które pozwalają uzyskać chleby o lepszych walorach smakowo-zapachowych. Jedną z nich jest równolegle prowadzona wielo­fazowa fermentacja przy wykorzystaniu różnych kultur bakteryjnych.

    więcej
  • Rośnie popyt na żywność ekologiczną

    Rośnie popyt na żywność ekologiczną 0

    W porównaniu z Europą Zachodnią rynek żywności ekologicznej w Polsce na razie raczkuje (stanowi 0,3% rynku), ale robi szybkie postępy. W ciągu ostatniego roku popyt na nią zwiększył się o 20%. Jest szansa, że w ciągu 5 lat udziały żywności ekologicznej w rynku wzrosną do 10% – podaje Agencja Informacyjna Newseria.

    więcej
  • Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży

    Wielkanoc w nowym wydaniu Mistrza Branży 0

    Zapraszamy do wielkanocnego wydania Mistrza Branży, a w nim: tradycyjne rzemiosło i współczesne pieczywo, czyli przepis na chleb mistrza Józefa Kiełtyki. Czekolada przyszłości według chocolatiera Aneesha Popata. Lody gastronomiczne mistrza Polski Krzysztofa Klapeca. Oraz specjalny dodatek: Wielkanoc po mistrzowsku!

    więcej
  • EuroGastro z najlepszymi rozwiązaniami dla branży!

    EuroGastro z najlepszymi rozwiązaniami dla branży! 0

    Już w środę rozpocznie się najważniejsze wydarzenie dla sektora HoReCa - Targi EuroGastro. To miejsce dla przedstawicieli branży, którzy poszukują nowości i najlepszych na rynku sprzętów i produktów niezbędnych do prowadzenia biznesu, a także inspiracji do dalszego rozwoju.

    więcej
  • Zestresowani konsumenci szukają żywności poprawiającej nastrój

    Zestresowani konsumenci szukają żywności poprawiającej nastrój 0

    Stres, problemy ze snem oraz brak energii – to cena, jaką codziennie płacimy za „burzliwy charakter współczesnego życia” i brak równowagi między pracą a życiem prywatnym. Jak wskazują najnowsze badania Canadean, przeprowadzone wśród Brytyjczyków*, konsumenci szukają szczęścia, a to stanowi dobrą okazję dla producentów żywności..

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe