...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Nowoczesne metody kompletacji

    Nowoczesne metody kompletacji 0

    W branży piekarskiej i cukierniczej o wydajności i konkurencyjności decydują m.in. zastosowane meto­dy kompletacji. W tym zakresie Grupa CSB oferuje wiele rozwiązań, jak: Pick-by-Scan, Pick-by-Light, Pick-to-Light, Pick-by-Voice, a także kompletację przy użyciu sorterów, których możliwości przedsta­wiamy w artykule.

    więcej
  • World Chocolate Masters – polskie eliminacje

    World Chocolate Masters – polskie eliminacje 0

    22 lutego br. na Expo Sweet poznaliśmy zwycięzcę polskiej eliminacji WCM Łukasza Anioła, młodego cukiernika z Pracowni tortownia.pl. Ta nobilitacja na pewno dodała mu jeszcze większych skrzydeł. Nie tylko jego prace były wysokich lotów. Kim byli pozostali uczestnicy najważniejszego konkursu branżowego i co przygotowali?

    więcej
  • Wyjątkowo słodka prognoza

    Wyjątkowo słodka prognoza 0

    Moda zmienia się każdego sezonu. Nie tylko jeśli chodzi o ubrania, fryzury lub muzykę. Obowiązujące trendy zmieniają się również w kulinariach, w tym także w branży cukierniczej.

    więcej
  • Social Media  w biznesie

    Social Media w biznesie 0

    Social media to już nie moda, ale nowa rzeczywistość. Nie ulega wątpliwości, że serwisy społeczno­ściowe wywierają olbrzymi wpływ na nasze życie – zarówno społeczne, jak i biznesowe. Stworzyły bowiem całkiem nowe możliwości, pozwalające na innowacyjne podejście do komunikacji na linii konsument – marka. Gdzie warto być i jak kom

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe