...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • W Banku Żywności nie znajdziemy mąki

    W Banku Żywności nie znajdziemy mąki 0

    Magazyny świecą pustkami - alarmuje "Dziennik Polski". Dostawy unijnej pomocy żywnościowej rozpoczną się już w lipcu, ale stabilizacja potrwa zaledwie półtora roku.

    więcej
  • Poświęcenie sztandaru SRP RP

    Poświęcenie sztandaru SRP RP 0

    W czasie XXXI Ogólnopolskiej Pielgrzymki Rzemiosła na Jasną Górę 24 czerwca 2012 r. nastąpi uroczystość poświęcenia sztandaru Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP.

    więcej
  • Sprawdź swoją wrażliwość sensoryczną

    Sprawdź swoją wrażliwość sensoryczną 0

    19 czerwca br. firma Jars przeprowadzi rewelacyjne szkolenie nt. Jakość sensoryczna wyrobów cukierniczych i ciastkarskich. Oprócz części teoretycznej organizator zaplanował warsztaty, podczas których przetestujesz swoją wrażliwość sensoryczną.

    więcej
  • Jak działa e-learning?

    Jak działa e-learning? 0

    29 maja br. w siedzibie ZSZ Izby Rzemieślniczej w Rybniku zorganizowano ogólnopolskie sympozjum Krajowego Ośrodka Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej (KOWEZiU): "Rozwój e-learningu jako odpowiedź na wyzwania uczenia się przez całe życie"

    więcej
  • Promocja polskiej żywności w rękach ARR 0

    Agencja Rynku Rolnego (ARR) wygrała przetarg na realizację kampanii promocyjnej polskiej żywności za granicą na lata 2012-2014. W połowie maja Ministerstwo Gospodarki zawarło umowę z ARR.

    więcej
  • Jedyne takie Forum

    Jedyne takie Forum 0

    W jednym miejscu zebraliśmy głosy branży na temat czystej etykiety, która wciąż budzi emocje. Forum udostępniamy Państwu za pośrednictwem platformy ISSUU.

    więcej
  • Wydaj paragon

    Wydaj paragon 0

    Jeśli nie ominął Cię obowiązek stosowania kasy fiskalnej, pamiętaj o każdorazowej dokumentacji sprzedaży i wydaniu paragonu. Sprzedaż na tzw. zeszyt może być kosztowna.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe