...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. I

    Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. I 0

    Rynek tabliczek czekolady w odniesieniu do pozostałej galanterii czekoladowej wcale nie pozostaje w niszy. Podobnie jak rozwój nowych pralin czy batoników może zaskoczyć nas swoim kształtem, a nawet rozmiarem i nadzieniem, tak i rozwój tabliczkowanych produktów daje szerokie spektrum dla realizacji nowych pomysłów.

    więcej
  • Zapomniane zboża wracają. Nie tylko w ekopiekarni.

    Zapomniane zboża wracają. Nie tylko w ekopiekarni. 2

    Słowo „orkisz” kilkanaście lat temu brzmiało w Polsce egzotycznie, dziś wypiekami z tego zboża chwali się coraz więcej piekarni. Dawny gatunek pszenicy zyskuje popularność ze względu na walory zdrowotne oraz smakowe. Jednak mało kto wie, że ma on równie inte­resujących przodków: samo­pszę i płaskurkę.

    więcej
  • UWAGA: zmiana terminu rejestracji na ExpoSweet 2015!

    UWAGA: zmiana terminu rejestracji na ExpoSweet 2015! 0

    Informujemy, że wyłączenie systemu rejestracji gości on-line nastąpi wcześniej niż planowano, a mianowicie 18-go lutego w godzinach wieczornych. Wszyscy, którzy jeszcze nie zarejestrowali swoich zaproszeń lub w ogóle nie posiadają zaproszeń, a chcieliby je pobrać z Internetu, proszeni są o dokonanie rejestracji do 18 lutego.

    więcej
  • Eleonora Coppini i Kelvin Chua po raz pierwszy w Polsce!

    Eleonora Coppini i Kelvin Chua po raz pierwszy w Polsce! 0

    Styl angielski w światowym wydaniu zagości w Polsce. Jesienią, na zaproszenie Akademii Słodka Pasja, do Opola przyjadą Eleonora Coppini, właścicielka I Pasticci di Molly, oraz Kelvin Chua, założyciel Vinism Sugar Art. Tego nie można przegapić!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe