Zakończenie projektu „Od ziarenka do bochenka” 0
Niniejszym informujemy o zakończeniu projektu „Od ziarenka do bochenka” doskonalenie nauczycieli, który realizowany był w okresie 01.10.2012r. – 31.12.2014r.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niniejszym informujemy o zakończeniu projektu „Od ziarenka do bochenka” doskonalenie nauczycieli, który realizowany był w okresie 01.10.2012r. – 31.12.2014r.
więcejMamy już wyniki naszego konkursu SMS-owego, w którym do wygrania było 5 darmowych poradników „Opracowanie etykiet” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś. Rywalizacja była niezwykle zacięta, spłynęło do nas bardzo dużo odpowiedzi.
więcejWykreuj własny rynek, tworząc nową, indywidualną koncepcję sprzedażową dla produktów, które mają już za sobą lata świetności. Wykorzystaj panujące trendy i wznieś się na fali sektora rynku, który zyskuje popularność i zainteresowanie. Jak? Odpowiedź w artykule.
więcejSpecjalnie dla naszych Czytelników przygotowaliśmy 10 zaproszeń na Expo Sweet 2015, jedne z największych targów cukierniczych w Polsce, które rozpoczną się już 22 lutego! Można je zdobyć poprzez udział w naszej zabawie. Wystarczy wysłać maila lub zadzwonić i podać odpowiedzi na 3 krótkie pytania. Szczegóły poniżej.
więcejPolski Jamie Olivier. Kucharz, dziennikarz kulinarny, człowiek, któremu zależy na zmianie nawyków żywieniowych Polaków – na zdrowsze! Bez skrupułów wyrzuca do śmieci wszystko, co zawiera w swoim składzie zbyt dużo cukru i chemii. Ale czy bez cukru można żyć? Jak wyglądałby rynek cukierniczy bez tego istotnego składnika?
więcej- Jestem przekonany, że uczestnictwo w programie „Doceń polskie” przyniesie wiele korzyści producentom i przyczyni się do promocji tradycyjnych wyrobów - napisał Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w liście adresowanym do organizatorów programu „Doceń polskie”.
więcejZostały już tylko 2 wolne miejsca na dwudniowe szkolenie z Royal Icing z Justyną Majewską! Szkolenie odbędzie się 7-8 lutego br. w Akademii "Słodka Kreacja". Zgłoszenia są przyjmowane do niedzieli, 25 stycznia br. Zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach!
więcej