25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Wykreuj własny rynek, tworząc nową, indywidualną koncepcję sprzedażową dla produktów, które mają już za sobą lata świetności. Wykorzystaj panujące trendy i wznieś się na fali sektora rynku, który zyskuje popularność i zainteresowanie. Jak? Odpowiedź w artykule.
Specjalnie dla naszych Czytelników przygotowaliśmy 10 zaproszeń na Expo Sweet 2015, jedne z największych targów cukierniczych w Polsce, które rozpoczną się już 22 lutego! Można je zdobyć poprzez udział w naszej zabawie. Wystarczy wysłać maila lub zadzwonić i podać odpowiedzi na 3 krótkie pytania. Szczegóły poniżej.
Polski Jamie Olivier. Kucharz, dziennikarz kulinarny, człowiek, któremu zależy na zmianie nawyków żywieniowych Polaków – na zdrowsze! Bez skrupułów wyrzuca do śmieci wszystko, co zawiera w swoim składzie zbyt dużo cukru i chemii. Ale czy bez cukru można żyć? Jak wyglądałby rynek cukierniczy bez tego istotnego składnika?
- Jestem przekonany, że uczestnictwo w programie „Doceń polskie” przyniesie wiele korzyści producentom i przyczyni się do promocji tradycyjnych wyrobów - napisał Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w liście adresowanym do organizatorów programu „Doceń polskie”.
Zostały już tylko 2 wolne miejsca na dwudniowe szkolenie z Royal Icing z Justyną Majewską! Szkolenie odbędzie się 7-8 lutego br. w Akademii "Słodka Kreacja". Zgłoszenia są przyjmowane do niedzieli, 25 stycznia br. Zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach!
Na dobry początek roku i dla przyjemniejszego opracowywania etykiet według nowych zasad przygotowaliśmy dla Państwa 5 gratisowych poradników „Opracowywanie etykiet”. Wystarczy odpowiedzieć na 2 pytania, a rozwiązanie wysłać SMS-em. Poniżej szczegóły konkursu.
W październiku i listopadzie 2014 roku w 10 miastach Polski odbyły się Podwieczorki z Akademią Mistrza. Nowy cykl spotkań branżowych, organizowanych przez ZT Kruszwica, przyciągnął liczną grupę przedsiębiorców.