...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Cisza, spokój i pierniki – rozmowa  z Jarmilą Buczyńską

    Cisza, spokój i pierniki – rozmowa z Jarmilą Buczyńską 0

    Jest mistrzynią pięknych koronkowych haftów, ale zamiast kordonka i szydełka używa lukru i kornetu. W ten sposób „wyhaftowała” tysiące pierników. Ma swój niepo­wtarzalny styl. Mimo że koronkowe wzory to najczęstszy motyw na pierniczkach, to jednak jej dekoracje wyróżniają się precyzją misternie wykonanych kresek i kropek.

    więcej
  • Wszystkiego najlepszego!

    Wszystkiego najlepszego! 1

    Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu sukcesów osobistych i zawodowych w Nowym Roku życzy Redakcja Mistrza Branży

    więcej
  • „Mistrz Branży” w prenumeracie – to się opłaca!

    „Mistrz Branży” w prenumeracie – to się opłaca! 0

    Zrób sobie prezent na 2015 r. i zamów prenumeratę „Mistrza Branży” – jedno z najdynamiczniej rozwijających się czasopismo w branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej! Za jedyne 149 zł (brutto) zyskujesz nie tylko wartościowe pismo, ale też pakiet korzyści.

    więcej
  • Śląsk ma mistrzostwa!

    Śląsk ma mistrzostwa! 0

    28 lutego 2015 r. szykujcie się na duże emocje! Poczujecie smak praw­dziwej rywalizacji, zobaczycie śląskie specjalności w nowym wyda­niu podczas I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deseru na Talerzu. Zmagania będzie oceniać elita polskich cukierników i francuski szef kuchni!

    więcej
  • Grudniowy Mistrz Branży

    Grudniowy Mistrz Branży 0

    Tylko u nas polski team na Louis Lesaffre Cup w komplecie – kim są, jacy są i dlaczego zostali wybrani do reprezentacji? SweetTARGi szykują się do I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deserów na Talerzu. Unijne fundusze w naszej branży – kto i na co je spożytkował? Czym zdobyć klienta: sercem, rozumem czy... cyckami?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe