...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Rynek ekopieczywa jak dobry chleb – rośnie powoli

    Rynek ekopieczywa jak dobry chleb – rośnie powoli 0

    Przybywa konsumentów żywno­ści ekologicznej, rynek rośnie w tempie ok. 25% rocznie. Zielony trend nie omija produk­tów piekarniczych i cukierni­czych. Tworzy się atrakcyjna nisza, ale by ją zagospodaro­wać, potrzeba sporo wiedzy, rozwagi i determinacji.

    więcej
  • Będą duże zmiany w obsłudze podatników przez urzędy skarbowe

    Będą duże zmiany w obsłudze podatników przez urzędy skarbowe 0

    Od 2016 r. w urzędzie skarbowym będzie można nie tylko rozliczyć podatki oraz otrzymać konieczne zaświadczenia, ale także zarejestrować firmę i złożyć dokumenty do ZUS – wynika z projektu ustawy o administracji podatkowej. Przedsiębiorcy prowadzący działalność krócej niż 18 miesięcy do pomocy dostaną asystenta.

    więcej
  • Słodka rewolucja w Pijalniach Czekolady E.Wedel

    Słodka rewolucja w Pijalniach Czekolady E.Wedel 0

    Nadchodzi czas zaskakujących smaków w Pijalniach Czekolady E.Wedel. Doskonale znana czekolada wedlowska, już w połowie listopada wystąpi w zupełnie nowych odsłonach. W menu znajdą się przede wszystkim propozycje stworzone specjalnie z myślą o amatorach słodkich przyjemności, idealne na każdą porę dnia.

    więcej
  • Inny wymiar  pączków

    Inny wymiar pączków 0

    Dzisiejsi konsumenci, wybierając pączki, kierują się nie tylko smakiem, ale też przeliczają kalorie. Co bardziej dociekliwi zaczynają pytać o to, z czego są zrobione pączki, na czym smażone. Aby połączyć słodką przyjemność z dbałością o zdrowie, szukają pączków zawierających nieco inne składniki, a także różniące się sposobem sm

    więcej
  • Czym żywi się świat – innowacje na rynku słodyczy, część II

    Czym żywi się świat – innowacje na rynku słodyczy, część II 0

    Po co będzie­my sięgać z wielką przyjemnością, a po co nie? Na pewno to i wiele innych pytań spędza dziś sen z powiek niejednemu producentowi żywności. Działy marketingu prześcigają się w wymyślaniu pomysłów, jak jeszcze uatrakcyjnić produkty – czy to poprzez prozdrowotne składniki, czy oryginalne opakowanie.

    więcej
  • EKO BIO ORGANIC Centrum już działa

    EKO BIO ORGANIC Centrum już działa 0

    8 listopada pogoda nie zachęcała do wychodzenia z domu. W tej sytuacji mało kto spodziewał się tłumów na otwarciu nowego Centrum. A jednak... sznurek samochodów od samego rana ciągnął się do Mikołowa na ul. Kościuszki 61 F. Bogdan Smolorz, biopiekarz i pomysłodawca Centrum, miał powody do zadowolenia.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe