...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Fondant,  czyli masa cukrowa

    Fondant, czyli masa cukrowa 0

    Fondant – delikatny, aksamitny, puszysty, z dodatkiem aromatów i barwników. Pralinom oblewowym, nadzieniom do czekolad i tortom nadaje różnorodne kształty. Stanowi świetne wypełnienie w wyrobach czekoladowych, ale i glazurę dla wypieków.

    więcej
  • Zarządzanie  lokalem gastronomicznym

    Zarządzanie lokalem gastronomicznym 0

    Ewidencjonowanie i kontrolowanie sprzedaży, rozliczanie gospodarki magazynowej, prowadze­nie analiz i szybkie łączenie z chmurą-bazą danych, jest obecnie niezbędne przy prowadzeniu firmy. Dla lokali gastronomicznych najlepszym rozwią­zaniem są nowoczesne narzędzia wspierające zarządzanie i dające kompleksowe rozwiązania.

    więcej
  • Zgrany zespół

    Zgrany zespół 0

    Duża rotacja pracowników to problem powtarzający się w różnych branżach. Pracownicy przycho­dzą i szybko odchodzą, mimo że spełniają wszystkie wymagania merytoryczne, a firma stara się zagwarantować dobre warunki pracy. Gdzie zatem tkwi błąd?

    więcej
  • Guggenberger  – czysta niespodzianka

    Guggenberger – czysta niespodzianka 0

    Bywają zabrudzenia, które w wyniku działania wysokiej tempera­tury stają się bardzo trudne do usunięcia. Tłuszcze ulegają poli­meryzacji, cukry – karmelizacji, resztki jedzenia – częściowemu spaleniu. Ręcznie nakładane środki myjące z ziarnem ściernym powodują matowienie powierzchni, która absorbuje brud.

    więcej
  • Przemysłowe linie krojąco-pakujące

    Przemysłowe linie krojąco-pakujące 0

    Holenderska firma HOBA b.v. rozpoczęła swoją działalność w 1965 roku. Specjalizuje się w produkcji zestawów krojąco-pakujących do pieczywa i produktówcukierniczych.

    więcej
  • Jeszcze zdrowszy chleb  – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni

    Jeszcze zdrowszy chleb – prosty sposób na urozmaicenie asortymentu piekarni 0

    Utrzymująca się od wielu lat spadkowa tendencja spożycia pieczy­wa wymusza poszukiwanie rozwiązań pozwalających uatrakcyjnić asortyment wyrobów, a tym samym zyskać szersze grono klientów. Jednym ze sposobów umożliwiających przeciwdziałanie zaistniałej sytuacji jest wzbogacanie pieczywa dodatkami prozdrowotnymi.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe