...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Program Święta Chleba i Piernika w Jaworze

    Program Święta Chleba i Piernika w Jaworze 0

    Ta reaktywacja będzie z pompą! Święto Chleba i Piernika w Jaworze wraca do kalendarium wydarzeń branżowych z mocnym akcentem. Będzie jeszcze więcej pokazów technologicznych piekarzy i cukierników, nowe konkursy dla rzemieślników oraz bogaty program imprez towarzyszących na pięknym Rynku w Jaworze.

    więcej
  • Trzeba zadać sobie trud - rozmowa z biopiekarzem Bogdanem Smolorzem

    Trzeba zadać sobie trud - rozmowa z biopiekarzem Bogdanem Smolorzem 0

    Biopiekarnia to trudny i mało znany obszar, w którym działa małe grono producentów. Łączy nas nie tylko specyfika produkcji, ale podobny sposób myślenia – nie ma w nas pędu do maksymalnego rozwoju. My nie chcemy się rozwijać, żeby otwierać 5-10 sklepów i jeszcze więcej czy zaopatrywać 200 czy 400 sklepów.

    więcej
  • Kreowanie  współczesnej innowacji

    Kreowanie współczesnej innowacji 0

    Jak sprostać nowym wyzwaniom, stawianym przez konsumentów? Eksperci podpowiadają, że źródłem sukcesu jest innowacyjność i podkreślają ścisły związek miedzy innowacyjnością a przedsiębiorczo­ścią. Jak należy rozumieć „innowacyjność”, a jak „przedsiębiorczość”?

    więcej
  • Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy”

    Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy” 0

    Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach, w partnerstwie ze Śląskim Cechem Rzeźników i Wędliniarzy w Katowicach, realizuje w ramach programu ”Uczenie się przez całe życie”, projekt "Polskie rzemiosł w drodze do Europy".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe