...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Kreowanie  współczesnej innowacji

    Kreowanie współczesnej innowacji 0

    Jak sprostać nowym wyzwaniom, stawianym przez konsumentów? Eksperci podpowiadają, że źródłem sukcesu jest innowacyjność i podkreślają ścisły związek miedzy innowacyjnością a przedsiębiorczo­ścią. Jak należy rozumieć „innowacyjność”, a jak „przedsiębiorczość”?

    więcej
  • Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy”

    Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy” 0

    Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach, w partnerstwie ze Śląskim Cechem Rzeźników i Wędliniarzy w Katowicach, realizuje w ramach programu ”Uczenie się przez całe życie”, projekt "Polskie rzemiosł w drodze do Europy".

    więcej
  • Święto Chleba i Piernika w Jaworze

    Święto Chleba i Piernika w Jaworze 0

    Pod koniec sierpnia (29-31.08) Jawor będzie gościć najlepszych polskich piekarzy i cukierników! Trzydniowa impreza, wypełniona bogactwem smaków, gatunków i metod wypiekania chleba, ciast i pierników, połączy najwyższy kunszt piekarniczy z historią i staropolską tradycją.

    więcej
  • Bez glutenu, bez nabiału, ze smakiem!

    Bez glutenu, bez nabiału, ze smakiem! 0

    Ile jest osób, które nie mogą lub nie chcą spożywać nabiału czy glutenu? Trudno powiedzieć, ale ta marginalna grupa konsumentów sukcesywnie rozrasta się, głównie w wiel­kich miastach Polski.

    więcej
  • Jak smakuje zawartość doniczki? –  relacja z XI Festiwalu Dobrego Smaku

    Jak smakuje zawartość doniczki? – relacja z XI Festiwalu Dobrego Smaku 0

    XI edycja łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku przyciągnęła tłumy i zachwyciła zarówno jurorów, jak i Łodzian. W ciągu 3 dni rozdano 50 tysięcy festiwalowych dań oraz deserów. Który deser okazał się najlepszy podczas gali w Hotelu Double Tree by Hilton oraz czym zaskoczyło festiwalowe menu – sprawdzała Aurora Czekoladowa.

    więcej
  • Efood  i wiesz, co jesz?

    Efood i wiesz, co jesz? 1

    W lutym 2013 r. firma Birds of Fire wprowadziła na rynek aplikację Efood. Umożliwia ona konsumentom analizę produktów pod kątem zastosowanych substancji dodatkowych i ich wpływu na ludzkie zdrowie. Aplikacja wciąż budzi kontrowersje i sprzeciw Polskiej Federacji Producentów Żywności.

    więcej
  • Wypieki w wersji wegańskiej

    Wypieki w wersji wegańskiej 0

    Wegetarianie unikają jedzenia nie tylko mięsa czy ryb, ale także żelatyny, lecytyny czy podpuszczki. Weganie, jako odłam radykal­ny w swoich wyrzeczeniach, dodatkowo rezygnują ze spożywania jajek, mleka oraz miodu. Ale i weganom, i wegetarianom trudno wyrzec się wypieków na słodko.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe