25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
– Pozytywne emocje, pozytywna energia i spora dawka inspiracji – komentowała Agnieszka Klimczak, właścicielka tortownia.pl i inicjatorka I Otwartego Festiwalu Tortów Artystycznych. Powodów do zadowolenia było wiele. Dopisała pogoda, dopisali też uczestnicy, którzy 6-7 czerwca br. wystawili ponad 20 autorskich prac.
Na przedsiębiorców i instytucje, które do końca września zarezerwują powierzchnię wystawienniczą czeka oferta specjalna – preferencyjne ceny i atrakcyjne lokalizacje.
Takiego zakończenia koncertu nie spodziewała się ani publiczność, ani wykonawcy, którzy 29 maja br. wystąpili w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Po występach solistki Warszawskiej Opery Kameralnej Justyny Reczeniedi oraz grupy wokalnej „Diamenty Lublina” na scenie pojawił się mistrz Tomasz Machoń.
Do końca sierpnia 2014 r. w 6 piekarniach PSS Społem w województwie lubelskim będzie realizowany projekt Nowoczesna Kadra Społem, który ruszył w 2012 r. Celem projektu, finansowanego ze środków unijnych, jest wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych pracowników oraz doradztwo.
W ostatni piątek maja, po raz kolejny spotkali się pracownicy firmy KDS z dwóch zakładów produkcyjnych: z Pionek pod Radomiem i z Sulejówka, aby wspólnie uczestniczyć w uroczystej kolacji z okazji 17 urodzin drukarni. Były wspólne śpiewy, tańce i zabawy, a co najważniejsze dobre humory i chęć wzajemnej integracji.
25 maja br. podpisano akt notarialny Fundacji „Chleb to Zdrowie”. Nowa organizacja branżowa powstała z inicjatywy właścicieli kilkunastu piekarń, m.in. Piekarni Cukierni Putka, Zakładów Piekarskich „Oskroba”, Piekarni Familijna. Jednym z założeń jest promocja pieczywa, racjonalnego odżywiania oraz wspieranie edukacji zawodowej.
W artykule Idealny tandem – nowoczesne trendy i funkcjonalność autorstwa Beaty Parmy-Ciejki przedstawione zostały zagadnienia dotyczące aranżacji i wyposażenia piekarni oraz cukierni. Teraz skupmy się na ważnym aspekcie oświetlenia lokalu. W jaki sposób właściwie dobrane oświetlenie może wpłynąć na decyzję klienta o zakupie?