...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • OFTA – Otwarty Festiwal Tortów Artystycznych i… oryginalnych pomysłów

    OFTA – Otwarty Festiwal Tortów Artystycznych i… oryginalnych pomysłów 0

    – Pozytywne emocje, pozytywna energia i spora dawka inspiracji – komentowała Agnieszka Klimczak, właścicielka tortownia.pl i inicjatorka I Otwartego Festiwalu Tortów Artystycznych. Powodów do zadowolenia było wiele. Dopisała pogoda, dopisali też uczestnicy, którzy 6-7 czerwca br. wystawili ponad 20 autorskich prac.

    więcej
  • Koncert muzyki wokalnej i słodkie „akordy” Tomasza Machonia

    Koncert muzyki wokalnej i słodkie „akordy” Tomasza Machonia 0

    Takiego zakończenia koncertu nie spodziewała się ani publiczność, ani wykonawcy, którzy 29 maja br. wystąpili w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Po występach solistki Warszawskiej Opery Kameralnej Justyny Reczeniedi oraz grupy wokalnej „Diamenty Lublina” na scenie pojawił się mistrz Tomasz Machoń.

    więcej
  • Nowoczesna Kadra Społem

    Nowoczesna Kadra Społem 0

    Do końca sierpnia 2014 r. w 6 piekarniach PSS Społem w województwie lubelskim będzie realizowany projekt Nowoczesna Kadra Społem, który ruszył w 2012 r. Celem projektu, finansowanego ze środków unijnych, jest wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych pracowników oraz doradztwo.

    więcej
  • 17 urodziny KDS - Drukarni Etykiet

    17 urodziny KDS - Drukarni Etykiet 0

    W ostatni piątek maja, po raz kolejny spotkali się pracownicy firmy KDS z dwóch zakładów produkcyjnych: z Pionek pod Radomiem i z Sulejówka, aby wspólnie uczestniczyć w uroczystej kolacji z okazji 17 urodzin drukarni. Były wspólne śpiewy, tańce i zabawy, a co najważniejsze dobre humory i chęć wzajemnej integracji.

    więcej
  • Nowa Fundacja - Chleb to Zdrowie

    Nowa Fundacja - Chleb to Zdrowie 0

    25 maja br. podpisano akt notarialny Fundacji „Chleb to Zdrowie”. Nowa organizacja branżowa powstała z inicjatywy właścicieli kilkunastu piekarń, m.in. Piekarni Cukierni Putka, Zakładów Piekarskich „Oskroba”, Piekarni Familijna. Jednym z założeń jest promocja pieczywa, racjonalnego odżywiania oraz wspieranie edukacji zawodowej.

    więcej
  • BÄRO – jasna strona mocy

    BÄRO – jasna strona mocy 0

    W artykule Idealny tandem – nowoczesne trendy i funkcjonalność autorstwa Beaty Parmy-Ciejki przed­stawione zostały zagadnienia dotyczące aranżacji i wyposażenia piekarni oraz cukierni. Teraz skupmy się na ważnym aspekcie oświetlenia lokalu. W jaki sposób właściwie dobrane oświetlenie może wpłynąć na decyzję klienta o zakupie?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe