Meet IT - cykl spotkań 0
Cykl spotkań organizowanych przez 3S dla menedżerów, specjalistów i sympatyków IT w firmach i instytucjach, najbliższe będzie w Krakowie dnia 12 czerwca 2014.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Cykl spotkań organizowanych przez 3S dla menedżerów, specjalistów i sympatyków IT w firmach i instytucjach, najbliższe będzie w Krakowie dnia 12 czerwca 2014.
więcejJesteśmy młodą firmą, która podjęła wyzwanie i postawiła na produkcję polskich mas i czekolad plastycznych. Do ich produkcji używamy wyłącznie wysokiej jakości czekolady belgijskiej, nie stosujemy sztucznych barwników. Nasz produkt to najwyższa jakość w najlepszej cenie.
więcejPoszukam odpowiedzi na pytanie, czy warto w ogóle zakładać firmę cukierniczo-artystyczną, w szerokim tego słowa znaczeniu: pracownię tortów artystycznych, pracownię cukierniczą, muffinkarnię albo ciasteczkownię, czy też kawiarenkę.
więcejEmocje coraz większe! 6-7 czerwca br., odbędzie się Otwarty Festiwal Tortów Artystycznych - wyjątkowy konkurs dla kreatywnych dekoratorów i dekoratorek.
więcejJuż po raz drugi mogą Państwo wziąć udział w unikatowym spotkaniu masterclass pod hasłem: MODERN PACKAGING - INNOVATION, PROFITABILITY, DESIGN, które odbędzie się w dniach 2 – 3 – 4 czerwca 2014 w Warszawie.
więcejAż 21 chlebów różnego typu, sękacz, sernik, ptysie, ciastka, cukierki krówki i lizaki lodowe – to tylko niektóre spośród produktów wyróżnionych podczas XII audytu żywności przeprowadzonego w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''.
więcej- Proszę Pana, ja Panu dam chleb, jeżeli w poniedziałek będzie nadal świeży, to, proszę bardzo, może Pan o nas dobrze napisać. Jeżeli jednak chleb nie będzie się już nadawał do spożycia, proszę nie szczędzić słów krytyki... Tymi słowy pożegnał mnie Marian Pozorek, właściciel piekarni i muzeum chleba na warszawskiej Pradze.
więcej