...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Credi Cookies Sensation 2014

    Credi Cookies Sensation 2014 0

    Już po raz czwarty Credin Polska serdecznie zaprasza na Credi Cookies Sensation 2014 nazwany „prawdopodobnie najmodniejszą ciasteczkową imprezą w Polsce”.

    więcej
  • Zniknie ulga na zakup nowych technologii, w zamian nowe odliczenie 0

    W ciągu najbliższych kilku lat zniknie ulga na nabycie nowych technologii, a zastąpi ją ulga podatkowa dla przedsiębiorców prowadzących prace badawczo-rozwojowe – wynika z projektu „Programu Rozwoju Przedsiębiorczości do 2020 r.”. Dzisiaj rząd debatuje nad projektem uchwały w sprawie przyjęcia tego programu.

    więcej
  • Możliwości wykorzystania pieczywa wycofanego z obrotu

    Możliwości wykorzystania pieczywa wycofanego z obrotu 0

    Duża rozmaitość wyrobów piekarskich na rynku to plus dla konsumenta, ale minus dla producenta, jeśli czekają go zwroty. Zwroty pieczywa łącznie z pieczywem niesprzedanym pozostałym w piekarni przekraczają nierzadko 10% całości produkcji, przy czym pieczywo pszenne to zwykle 75-80% całości zwrotów.

    więcej
  • Podsumowanie SweetTARGi 2014

    Podsumowanie SweetTARGi 2014 0

    Podczas targów SweetTARGi, swoją ofertę zaprezentowało ponad 100 wystawców z kraju i zagranicy. Ekspozycja zajęła przeszło 3000 mkw. powierzchni wystawienniczej, to prawie 36% więcej niż w roku ubiegłym. Targi odwiedziło 2600 zwiedzających.

    więcej
  • Znakowanie żywności - zapraszamy na szkolenia

    Znakowanie żywności - zapraszamy na szkolenia 0

    Ostatnia szansa na skorzystanie z atrakcyjnych rabatów na cykl szkoleń "Znakowanie żywności"! Tematy szkoleń: Opracowanie etykiety, Znakowanie żywności nieopakowanej, Opracowanie tabeli wartości odżywczej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe