...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Zysk moralny

    Zysk moralny 0

    Odpowiedzialny społecznie biznes to nie mrzonki o dobroczynności czy sposób na zrekompensowa­nie szkód wyrządzonych społeczeństwu. Etyczna przedsiębiorczość kryje się pod różnymi, mniej lub bardziej kompleksowymi działaniami.

    więcej
  • 24 marca - Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych

    24 marca - Europejski Dzień Lodów Rzemieślniczych 0

    Przed dwoma laty, 24 marca został ogłoszony Europejskim Dniem Lodów Rzemieślniczych. W tym roku, po raz pierwszy, dzień ten obchodzony będzie także w Polsce. Lodziarnie, cukiernie i kawiarnie zachęcają swych klientów do odwiedzin i skorzystania z promocyjnych ofert.

    więcej
  • Felieton: Słodki trud

    Felieton: Słodki trud 0

    ‒ (...) nie będę słodzić, że było łatwo. Nawet dziewczyny, które zajmują się tym zawodowo i mają za sobą dziesiątki tortów, mówią wprost ‒ to jeden z najcięższych fachów. Jeden z tych, gdzie liczy się zarówno fantazja, talent, jak i fach w ręku ‒ pisze Aurora Czekoladowa w felietonie po szkoleniu z sugarcraftingu.

    więcej
  • Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa w pytaniach i odpowiedziach - runda II

    Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa w pytaniach i odpowiedziach - runda II 0

    Po serii przychylnych opinii i w miarę łagodnych pytań, które publikowaliśmy w wydaniu lutowym, przyszła pora na po­lemikę i dociekliwe pytania dotyczące wspólnej kampanii edukacyjnej „Dieta kanapkowa…”. Zapraszamy do rundy drugiej: Czytelnicy pytają (anonimowo), Jarosław Gajda odpowiada.

    więcej
  • Małe firmy odważnie korzystają z IT w „chmurze”

    Małe firmy odważnie korzystają z IT w „chmurze” 0

    Obsługa poczty elektronicznej, archiwum dokumentów, komunikator i zewnętrzny serwer – z takich rozwiązań najczęściej korzystają mikroprzedsiębiorcy, którzy prowadzą działalność gospodarczą w oparciu o „chmurę”. Większość z nich uważa, że narzędzia „chmurowe” obniżają koszty funkcjonowania firmy – wynika z badania.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe