...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Sztuka temperowania

    Sztuka temperowania 0

    Temperowanie czekolady jest niezbędne, żeby ograniczyć dojrzewanie tłuszczu, który na powierzchni czekolady daje charakterystyczny "siwy" nalot. Szkopuł w tym, by ten proces przeprowadzić prawidłowo. Sprawdźmy, jak to się robi w warunkach przemysłowych.

    więcej
  • W 2014 r. możliwe pełne odliczenie VAT-u od samochodów osobowych

    W 2014 r. możliwe pełne odliczenie VAT-u od samochodów osobowych 0

    Przedsiębiorcy, którzy nie mogą dziś odliczać VAT-u od zakupu paliwa do samochodów osobowych, a VAT od zakupu samych aut mogą odliczyć tylko w 60%, i to z limitem kwotowym, od przyszłego roku mogą zyskać prawo do pełnego odliczenia. Będzie to jednak możliwe tylko w przypadku, jeśli auta będą używane tylko do celów firmowych.

    więcej
  • Ujarzmić stres

    Ujarzmić stres 0

    Stres - może nas sparaliżować, może też stać się naszym sprzymierzeńcem. Wystarczy nauczyć się nim zarządzać. Sprawdź, która technika będzie dla Ciebie odpowiednia.

    więcej
  • Szybka etykieta - technika druku cyfrowego

    Szybka etykieta - technika druku cyfrowego 1

    Jak nadążyć za szybko zmieniającymi się trendami w etykietach? Czy można drukować mniej etykiet w dobrej jako­ści za niewielkie pieniądze? Odpowie­dzi szukaj w coraz doskonalszym druku cyfrowym.

    więcej
  • Spotkanie wigilijno-opłatkowe w Radomiu

    Spotkanie wigilijno-opłatkowe w Radomiu 0

    Spotkania Braci Piekarskiej i Cukierniczej pod koniec roku to czas wyjątkowy. Serdeczne życzenia, ciepłe uściski dłoni, łamanie się opłatkiem, wspólne śpiewanie jednej z najpiękniejszych kolęd "Wśród nocnej ciszy" - to wszystko sprawia, że branża staje się jedną wielką rodziną. Nie inaczej było 10 grudnia br. w Radomiu.

    więcej
  • Jestem sugarcrafterem. Nie mylić z cukiernikiem

    Jestem sugarcrafterem. Nie mylić z cukiernikiem 1

    – W sumie od tego powinnam zacząć – od opisania, czym  jest „styl angielski”, czyli mój kochany sugarcrafting – tak Ania Daraż zaczęła jeden z pierwszych wpisów na blogu Niezłe Ciacho i zelektryzowała uwagę głodnych wiedzy pasjonatów. Ten blog to dla wielu osób wykładnia stylu angielskiego po polsku.

    więcej
  • Mąka dobrze magazynowana

    Mąka dobrze magazynowana 0

    Dostawa, magazynowanie i przygotowanie surowców decyduje w dużej mierze o jakości gotowego wyrobu. Ma również wpływ na koszty produkcji piekarsko-cukierniczej. Jak zatem przechowywać mąkę w mniejszych zakładach produkcyjnych?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe