...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Zmiany w ustawie o VAT od stycznia 2014 r.

    Zmiany w ustawie o VAT od stycznia 2014 r. 0

    Od nowego roku, jak co roku, podatników czeka szereg zmian w zakresie rozliczania podatku VAT. Najważniejsze zmiany możemy podzielić na trzy podstawowe grupy: zmiana w zakresie obowiązku podatkowego, zasad odliczania podatku naliczonego oraz nowych przepisów dotyczących wystawiania faktur.

    więcej
  • Regeneracja – skuteczny sposób na zanieczyszczone formy

    Regeneracja – skuteczny sposób na zanieczyszczone formy 0

    Natłuszczanie form to znakomity sposób na bezproblemowe wyjmowanie pieczywa, ale też główna przyczyna tworzenia się nagaru. Z czasem nawet najlepsze środki myjące nie są w stanie usunąć grubej warstwy zabrudzeń olejowych, które gromadzą się na blachach od spodu i pomiędzy formami w zestawach.

    więcej
  • „Zimówki” nie zawsze będą kosztem firmy

    „Zimówki” nie zawsze będą kosztem firmy 0

    Rozpoczęła się wymiana opon letnich na zimowe. Przedsiębiorcy, którzy mają w planach zakup nowych „zimówek”, muszą pamiętać, że rozliczenie tego wydatku w ramach firmy nie jest takie samo w każdym przypadku.

    więcej
  • Marcepan

    Marcepan 0

    Kojarzy się ze świętami Bożego Narodzenia, kiedy w sklepach roi się od marcepanowych kartofelków czy pralin z nadzieniem marcepanowym. Marcepan to też niezwykle plastyczna masa, idealna do pokrywania i dekorowania tortów, a także do modelowania różnych figurek.

    więcej
  • Styl angielski  jego rozwój, odmiany oraz wybitni przedstawiciele

    Styl angielski jego rozwój, odmiany oraz wybitni przedstawiciele 0

    Jak pokazać ewolucję i różnorodność stylu angielskiego? Kto dzisiaj inspiruje adeptów sztuki dekoracji cukierniczej? – brzmiały pytania będące zaproszeniem do napisania artykułu. Takie zaproszenie to jak wyzwanie. Choć temat jest szalenie interesujący, pomyślałam, „czy można ująć bezmiar oceanu?”.

    więcej
  • MAMZ w stylu angielskim

    MAMZ w stylu angielskim 0

    15-22 listopada br. Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego (MAMZ) zamieniła się w pracownię tortów w stylu angielskim. Wszystko to za sprawą Marka Sobkowiaka, mistrza cukiernictwa z firmy Komplet Polska, który przeprowadził fascynujący pokaz technik zdobienia tortów z zastosowaniem cukrowych mas plastycznych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe