...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska

    Nowy koncept sprzedaży od Wiesheu Polska 0

    W 2004 roku, kiedy Wiesheu wskazywało nowy kierunek rozwoju branży piekarniczej w Polsce, wiele osób nie wyobrażało sobie wypieku sklepowego w swoim modelu biznesowym. Kilkanaście lat wytrwałej pracy z klientami zaowocowało dla firmy pozycją lidera rynkowego w tym obszarze.

    więcej
  • W zakładzie i w domu

    W zakładzie i w domu 0

    Formy ze stali kwasoodpornej najlepszym wyborem dla zdrowego, bezpiecznego wypieku chleba „na zakwasie” - teraz nie tylko dla piekarza, ale również użytkownika domowego!

    więcej
  • Kuszące szkolenia w Ashanti – czerwiec/lipiec

    Kuszące szkolenia w Ashanti – czerwiec/lipiec 0

    Głodny wiedzy po przymusowej izolacji? Świetnie trafiłeś! Ashanti ma dla Ciebie kolejną porcję szkoleń z najlepszymi Mistrzami! Do wyboru są: skandynawskie cukiernictwo nowoczesne, podstawy cukiernictwa, tajniki mąki i fermentacji czy chleb wypiekany w domowych warunkach. Co wybierzesz Ty? Sprawdź!

    więcej
  • Branża nabiera rozpędu - czerwcowe wydanie Mistrza Branży

    Branża nabiera rozpędu - czerwcowe wydanie Mistrza Branży 0

    Jak wygląda krajobraz po wirusowym tsunami? Przyglądamy się tym, którzy wyszli z kryzysu zwycięską ręką. Pytamy o to, co musieli zmienić. I pomagamy wdrożyć nowe pomysły i innowacje do twojego sklepu i pracowni. Zobacz, co jeszcze znajdziesz w najnowszym wydaniu Mistrza Branży.

    więcej
  • Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych - na pomoc małym przedsiębiorstwom

    Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych - na pomoc małym przedsiębiorstwom 0

    Wydarzenia ostatnich miesięcy mocno uwypukliły problem, tzw. "szarej strefy", która być może nie jest zagrożeniem dla wielkich firm, ale z pewnością już dla niewielkich manufaktur, dla których liczy się każde zlecenie. Ewa Wajs i Justyna Kowal postanowiły zadbać o branżę, tworząc Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe