...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • VI edycja Kremówki Papieskiej w Rzeszowie

    VI edycja Kremówki Papieskiej w Rzeszowie 0

    Już po raz 6. podkarpaccy cukiernicy i piekarze podjęli się niezwykłego wyzwania, czyli przygotowania 92-metrowej „Kremówki Papieskiej”. Ta uroczystość odbyła się tradycyjnie na centralnym rzeszowskim deptaku, przy ulicy 3 Maja w trzecim dniu czerwca.

    więcej
  • Studia dla piekarza i cukiernika

    Studia dla piekarza i cukiernika 12

    Radomska Szkoła Wyższa we współpracy z Akademią Piekarską firmy IREKS PROKOPOWICZ Sp. z o.o. ogłasza nabór na I semestr 3,5-letnich studiów niestacjonarnych na kierunku piekarz-cukiernik.

    więcej
  • Produkujemy więcej cukru

    Produkujemy więcej cukru 0

    W sezonie 2011/2012 produkcja cukru białego w Polsce wyniosła 1859 tys. t i była o 27% większa niż w sezonie poprzednim oraz o 453 tys. t od kwoty produkcyjnej – wynika z raportu Rynek cukru Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej.

    więcej
  • Elektroniczny Urząd Podawczy do końca lipca 0

    Elektroniczny Urząd Podawczy przestanie funkcjonować dnia 1 sierpnia 2012 r. EUP zostanie zastąpiony przez Platformę Usług Elektronicznych (PUE) – nowoczesny i wszechstronny portal internetowy.

    więcej
  • Skutki nawałnic

    Skutki nawałnic 0

    Nawałnice i burze niszczyły uprawy na polach, w tunelach foliowych i szklarniach. Żywioł zostawił po sobie ślad również na zabudowaniach gospodarskich.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe