czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Dlaczego warto jeść chwasty - spotkanie z Małgorzatą Kalembą-Drożdż.

    Dlaczego warto jeść chwasty - spotkanie z Małgorzatą Kalembą-Drożdż. 0

    Czerwiec - w rabatkach kwitną kwiaty, w ogródkach rosną nowalijki a wśród nich... chwasty. Co z nimi robić? Oczywiście jak najszybciej wyrwać. I... zjeść! Tak przynajmniej radzi najbardziej znana ich fanka - Małgorzata Kalemba Drożdż, która opowie o zaletach ich zjadania na kolejnym spotkaniu Klubu Myśli Ekologicznej.

    więcej
  • Mistrz Branży: pozytywni ludzie, dobre jedzenie i ciekawe pomysły na sklep

    Mistrz Branży: pozytywni ludzie, dobre jedzenie i ciekawe pomysły na sklep 0

    Diego Lozano w Polsce, Diego Lozano w Mistrzu Branży! Czego nie wiecie o najsłynniejszym brazylijskim cukierniku na świecie i co zaprezentuje na szkoleniu w Łodzi? Jak dobre jedzenie staje się sposobem na życie i biznes dla piekarzy w Polsce i Kambodży? Jak zerwać z rutyną w sklepie firmowym i zrewolucjonizować ofertę na lato?

    więcej
  • 8 deserów w dwa dni z Best Pastry Chefem – szkolenie

    8 deserów w dwa dni z Best Pastry Chefem – szkolenie 0

    Jeśli stawać się mistrzem, to tylko pod okiem mistrza – polskiego Best Pastry Chefa, czyli Michała Iwaniuka. Zapraszamy na kolejne szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Tym razem poznacie tajniki nowoczesnych deserów, które oczarują nawet najbardziej wymagających gości cukierni oraz restauracji.

    więcej
  • Architekt w cukiernictwie

    Architekt w cukiernictwie 0

    Tajemnicze geometryczne bryły. Niesamowity design zupełnie nieprzypominający tego, co dotychczas znaliśmy. Zaskakujące konstrukcje, formy, kompozycje. I wielka zagadka, co się kryje w środku? O czym mówimy? O architekturze? Poniekąd, ale to cukiernicza architektura, która powstaje obok nas – na Ukrainie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe