...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Badania Bakalland: jak odżywiamy się w pracy

    Badania Bakalland: jak odżywiamy się w pracy 0

    Większość Polaków, bo aż 64 proc., planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdrowe przekąski takie jak owoce, warzywa, bakalie czy batony zbożowe. Możliwości na stworzenie w domu szybkiego dania „on the go” jest wiele...

    więcej
  • Techniki dekoracji cukierniczych

    Techniki dekoracji cukierniczych 0

    Jak odświeżyć wizerunek cukierni? Czasem wystarczy wprowadzić niewielkie, ale bardzo efektowne zmiany w postaci nowych dekoracji na ciasta i torty, by na nowo zachwycić swoich klientów. Gdzie szukać pomysłów?

    więcej
  • Le Cordon Bleu w Warszawie

    Le Cordon Bleu w Warszawie 0

    W czwartek 28 czerwca i piątek 29 czerwca Le Cordon Bleu ponownie odwiedzi Warszawę, aby zaprezentować słynne kursy, które zapewniają najwyższy poziom szkolenia w zakresie gotowania, cukiernictwa, enologii, dietetyki oraz zarządzania w gastronomii.

    więcej
  • Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym

    Piekarze wspólnie przeciwko nieuczciwym praktykom rynkowym 0

    Nieuczciwe praktyki sieci sklepów spożywczych to jeden z palących problemów branży piekarskiej zarówno w Polsce, Rumunii, jak i Czechach. Temat zdominował Regionalny Szczyt Branży Piekarniczej Europy Wschodniej i Środkowej, a przedstawiciele piekarzy postanowili wspólnie podjąć działania na rzecz obrony własnych interesów.

    więcej
  • Bagietki na zaczynie poolish

    Bagietki na zaczynie poolish 0

    Podobnie jak w cukiernictwie, w piekarstwie wciąż niedoścignionym wzorcem jest Francja, a jej symbolem jest bagietka. Aby uzyskać perfekcyjne chrupiące bagietki, trzeba umiejętnie podejść do procesu produkcji. Ten niezmiennie zaczyna się od wykonania płynnego zaczynu poolish.

    więcej
  • Konkurs kultywujący dobre tradycje

    Konkurs kultywujący dobre tradycje 0

    Kultywowanie regionalnego dziedzictwa kulinarnego Kujaw i Pomorza „na słodko” i „na słono”, wspólna praca mistrz - uczeń oraz pyszne jedzenie to 3 wyróżniki konkursu organizowanego przez Kujawsko-Pomorską Izbę Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy. Finał pokazał, że podstawą dobrego obiadu zawsze jest deser, a nawet dwa!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe