czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Czekolada gorsza niż śnieg

    Czekolada gorsza niż śnieg 0

    Do niecodziennego wypadku doszło 9 maja br. na autostradzie A2, gdzie przewróciła się cysterna z czekoladą, która kompletnie sparaliżowała ruch na trasie.

    więcej
  • Słodki festiwal z czekoladą w tytule

    Słodki festiwal z czekoladą w tytule 0

    Rodzime luksusowe marki czekolady, rzemieślnicze lody, oscypki w czekoladzie i fontanna słodkości dla wszystkich. Ponadto warsztaty dla małych i dużych oraz konkurs tortów artystycznych - takimi atrakcjami zachęcał do udziału III Festiwal Czekolady w Bielsku-Białej.

    więcej
  • Joga Festiwal. VI Górski Maraton Jogi w Wierchomli pod patronatem Mistrza Branży

    Joga Festiwal. VI Górski Maraton Jogi w Wierchomli pod patronatem Mistrza Branży 0

    Ruszyły zapisy na Joga Festiwal. VI Górski Maraton Jogi w Wierchomli (Małopolska), który odbędzie się 23-26 sierpnia. Impreza organizowana w malowniczym miejscu z widokiem na góry jest skierowana do wszystkich, którzy chcą żyć zdrowo, zadbać o swój umysł i ciało i aktywnie spędzić czas. Do akcji włączył się Mistrz Branży :)

    więcej
  • Miła niespodzianka w finale Turnieju we Wrocławiu

    Miła niespodzianka w finale Turnieju we Wrocławiu 0

    XXIII finał Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz przyniósł nie tylko smaczny powiew wiosny, ale też miłe zaskoczenie. Na podium stanęły aż 4 dziewczyny, w tym 2 finalistki części dla piekarzy. Taka sytuacja zdarza się raz na kilka lat.

    więcej
  • Mąki niechlebowe w produkcji pieczywa

    Mąki niechlebowe w produkcji pieczywa 0

    Pieczywo stanowi istotny element naszej codziennej diety, jest ważnym źródłem składników odżywczych i bioaktywnych, w szczególności błonnika pokarmowego. Z tego powodu istotnym etapem produkcji chleba i przetworów zbożowych jest wybór gatunków i odmian najcenniej­szych pod względem ich zawartości.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe