czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Apetyczne zdjęcia prosto z… smartfona!

    Apetyczne zdjęcia prosto z… smartfona! 0

    Telefon zamiast lustrzanki? Mistrz fotografii kulinarnej, Jakub Wilczek, na swoim szkoleniu udowodnił, że nie trzeba mieć dyplomu fotografii ani drogiego sprzętu by stworzyć atrakcyjną ofertę produktową dla cukierni, piekarni lub lodziarni przy pomocy smartfona.

    więcej
  • Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz

    Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz 0

    Pod koniec maja (23 i 24 maja) w siedzibie firmy Mech-Masz w Jaroszewie k. Żnina odbyło się kolejne szkolenie, podczas którego przybliżono ofertę nowych produktów firmy Semix i urządzeń Mech-Masz.

    więcej
  • Badania Bakalland: jak odżywiamy się w pracy

    Badania Bakalland: jak odżywiamy się w pracy 0

    Większość Polaków, bo aż 64 proc., planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdrowe przekąski takie jak owoce, warzywa, bakalie czy batony zbożowe. Możliwości na stworzenie w domu szybkiego dania „on the go” jest wiele...

    więcej

Polecamy przeczytać

  • Le Cordon Bleu w Warszawie

    Le Cordon Bleu w Warszawie 0

    W czwartek 28 czerwca i piątek 29 czerwca Le Cordon Bleu ponownie odwiedzi Warszawę, aby zaprezentować słynne kursy, które zapewniają najwyższy poziom szkolenia w zakresie gotowania, cukiernictwa, enologii, dietetyki oraz zarządzania w gastronomii.

    więcej
  • Konkurs kultywujący dobre tradycje

    Konkurs kultywujący dobre tradycje 0

    Kultywowanie regionalnego dziedzictwa kulinarnego Kujaw i Pomorza „na słodko” i „na słono”, wspólna praca mistrz - uczeń oraz pyszne jedzenie to 3 wyróżniki konkursu organizowanego przez Kujawsko-Pomorską Izbę Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Bydgoszczy. Finał pokazał, że podstawą dobrego obiadu zawsze jest deser, a nawet dwa!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe