...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Francuska Wielkanoc 2025 roku

    Francuska Wielkanoc 2025 roku 0

    We Francji Wielkanoc to czas wyjątkowych czekoladowych kreacji. Najlepsi chocolatierzy, jak Jean-Paul Hévin czy Pierre Hermé, co roku zaskakują kunsztem i smakiem. Sprawdź, jakie słodkie arcydzieła przygotowali na ten sezon!

    więcej
  • Wiosenne cukierki francuskiego Domu Boissier

    Wiosenne cukierki francuskiego Domu Boissier 0

    Francuski producent słodyczy, który działa od XIX wieku, wypuścił na rynek prażone pistacje w formie draży. Piękny zielony kolor produktu znakomicie harmonizuje z wiosennym klimatem na zewnątrz. Prawdziwą ozdobę stanowi również opakowanie – stylowa puszka vintage, utrzymana w podobnej kolorystce.

    więcej
  • Wielkanocna pascha – powrót do tradycji w polskich cukierniach

    Wielkanocna pascha – powrót do tradycji w polskich cukierniach 0

    W czasie Świąt Wielkanocnych na polskich stołach królują baby, mazurki i serniki. Jednak w niektórych regionach Polski nieodłącznym elementem uroczystego menu jest również pascha – deser o bogatej historii, wyjątkowym smaku i symbolice nawiązującej do zmartwychwstania.

    więcej
  • Nie sposób nas nie zauważyć!

    Nie sposób nas nie zauważyć! 0

    Winterhalter był obecny na międzynarodowych targach gastronomicznych EuroGastro dedykowanych profesjonalistom branży HoReCa. Nasze stoisko, największa jak dotąd aranżacja przestrzeni, stało się obowiązkowym punktem na mapie targów.

    więcej
  • Jeśli nie czekolada, to co? Alternatywy dla kakao

    Jeśli nie czekolada, to co? Alternatywy dla kakao 0

    Rosnące ceny kakao i problemy związane z jego produkcją zmuszają branżę cukierniczą do poszukiwania nowych surowców. Według prognoz ceny kakao mogą nadal rosnąć, co sprawia, że czekolada staje się produktem ekskluzywnym.

    więcej
  • Babka wielkanocna

    Babka wielkanocna 0

    Babka jest emblematycznym ciastem polskiej Wielkanocy. Występuje jako drożdżowa, piaskowa, biszkoptowa. Wypieka się ją w różnych smakach: klasycznym, cytrynowym czy czekoladowym. Najpiękniejsza jest ta stożkowa, niektórzy przygotowują ją również w keksówkach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe