...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Smak przeszłości wraca

    Smak przeszłości wraca 0

    Przepisy z XIX wiecznej gdańskiej książki kucharskiej odtworzyły fotografka - Katarzyna Fiszer oraz pani muzealnik - Aleksandra Kucharska.

    więcej
  • Bento tort  - dla mnie ode mnie

    Bento tort - dla mnie ode mnie 0

    Trendem, który we wrześniu szturmem zdobywa Instagram, jest #bentocake. To tort albo ciasto w pudełku na wynos, dla jednej, maksymalnie dwóch osób, często z dołączonym widelczykiem. Zdobione, z kremem, ulubionym napisem lub obrazkiem.

    więcej
  • Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!"

    Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!" 0

    Na słodko czy na słono? Poznajcie pomysły laureatów konkursu, w którym uczestnicy mieli za zadanie zaproponować pomysł na drugie śniadanie do szkoły.

    więcej
  • Najmodniejsza hybryda sezonu – cruffin

    Najmodniejsza hybryda sezonu – cruffin 0

    Po nieśmiałym debiucie kilka lat temu cruffin został stałym bywalcem cukierniczych witryn. Nic dziwnego – jest połączeniem dwóch ulubionych słodkich przekąsek konsumentów na całym świecie.

    więcej
  • Sweet Truck do zadań specjalnych

    Sweet Truck do zadań specjalnych 0

    Gdy branża została zamknięta, otworzyli się na nowe pomysły. Tak powstał słodki sweet truck, który z czasem zaczął spełniać znacznie więcej zadań, niż miał w domyśle.

    więcej
  • Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży

    Wejdź w jesienny klimat z nowym Mistrzem Branży 0

    Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji. A z Ulą Stępniak rozmawiamy o tym, dlaczego wspieranie konkurencji jest lepsze, niż hejt.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe