25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
8 lutego br. firma Merkur gościła blisko 300 piekarzy i cukierników z ponad 100 firm z Mazowsza podczas corocznych Targów Piekarniczo-Cukierniczych. Impreza odbyła się w przepięknej scenerii Hotelu Windsor na tle Zalewu Zegrzyńskiego w Jachrance.
Puff Pastry, profesjonalna margaryna do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich Spółki Bielmar, została nagrodzona tytułem Produkt Roku w kategorii WYRÓB podczas V Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi w Katowicach.
W Akademii tortownia.pl w Warszawie, 5 i 6 marca br. odbyło się szkolenie „Torty z dekoracją w stylu angielskim”, w którym wzięły udział Anna Krawczyk i Weronika Stimma, laureatki IV Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych.
8 lutego br. w Gościńcu „Horyzont” w podlubelskich Trojaczkowicach piekarze i cukiernicy oraz grono sympatyków naszej branży żegnało karnawał wspólną zabawą do białego rana. W tym roku na Balu wzięło udział ponad 300 gości.
Międzynarodowe Targi Żywności World Food Warsaw 2014 zbliżają się wielkimi krokami. Impreza odbędzie się w dn. 9-11 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI, a jedynie do połowy marca można rezerwować miejsca, na to święto branży spożywczej.