Cukiernictwo
Lista artykułów
-
-
-
-
Mycie form do wyrobów czekoladowych 0
Formy do produkcji wyrobów czekoladowych, takich jak tabliczki czekolady czy praliny, powinny charakteryzować się wysoką czystością, posiadać gładką i stabilną powierzchnię, która zarówno podczas niewłaściwego użytkowania, jak i mycia może matowieć.
więcej -
Z wizytą u Anny Komorowskiej 0
Parę dni przed Lodowym Pucharem Świata w Rimini polska reprezentacja cukierników: Aleksandra Sowa, Mariusz Buritta, Michał Doroszkiewicz, Maciej Pięta, oraz trener Paweł Małecki, odwiedziła Pałac Prezydencki.
więcej -
Debata on-line: Wyzwania dla polskiej gospodarki w 2014 0
Jakie wyzwania stoją przed polską gospodarką w 2014 roku? Które branże są w największym stopniu zagrożone upadłością? Na czym powinna polegać wczesna identyfikacja zagrożeń, która pozwoliłaby na zmniejszenie kosztów społecznych związanych z upadłościami przedsiębiorstw?
więcej -
W trosce o zrównoważony handel 0
Polska Izba Handlu 15 stycznia 2014 skierowała do Premiera, Marszałków Sejmu i Senatu oraz Przewodniczących Klubów Parlamentarnych pismo z apelem o działania ws. niekontrolowanego rozwoju dyskontów, które zaburzają równowagę w polskim handlu detalicznym.
więcej