25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jak przebić się z normalnym pieczywem do świadomości konsumentów i zrobić promocję, która odróżni się od reklamowej sieczki, a przemówi do rozsądku? Prezes Fundacji na Rzecz Wspierania i Promocji Piekarstwa i Cukiernictwa Jarosław Gajda proponuje prosty sposób – kampanię edukacyjną "Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa".
Świat oszalał. Na punkcie miniaturyzacji, która musi iść w parze z artystycznym zacięciem. Małe jest piękne, ale pod warunkiem, że jest eleganckie, zwłaszcza w cukiernictwie.
Jesienią 2014 Międzynarodowe Targi Poznańskie po raz kolejny staną się areną najważniejszego spotkania branży technologii spożywczych. Już 28 września, Dniem Piekarza i Cukiernika rozpocznie się Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych, na który czekaliśmy długie dwa lata.
Zasmakuj z nami w tym, co najlepsze. 2 lutego – w Katowicach, 9 lutego – w Krakowie podczas Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego nie zabraknie wykwintnych potraw, aromatycznej kawy, najsmaczniejszych deserów i czekolady, najlepszej jakości wina, serów i dużo, dużo więcej. Zaproszenia czekają!
Sklepy spożywcze i warzywniaki upadają najczęściej, rośnie za to liczba dyskontów oraz sklepów działających w systemie franczyzy. Polska Organizacja Handlu i Usług prognozuje, że sieci franczyzowe wzmocnią swoją pozycję w Polsce w 2014 r. – czytamy w portalu franczyzawpolsce.pl
Po dwóch latach przerwy Jawor reaktywuje Międzynarodowe Targi Chleba, ale ... w rozszerzonej formule i pod nową nazwą. Pierwsza edycja Święta Chleba i Piernika odbędzie się w Jaworze pod koniec sierpnia, 29-31 sierpnia 2014 r.