Plebiscyt "Receptury świąteczne" tylko do końca roku 0
To ostatnie dni świątecznego plebiscytu 2013. W tym roku zgłoszono 33 sprawdzone receptury Mistrzów i Uczniów. Zagłosuj! Pamiętaj, że dla głosujących mamy atrakcyjne nagrody.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
To ostatnie dni świątecznego plebiscytu 2013. W tym roku zgłoszono 33 sprawdzone receptury Mistrzów i Uczniów. Zagłosuj! Pamiętaj, że dla głosujących mamy atrakcyjne nagrody.
więcejNie od dziś wiadomo, że cukier krzepi. Aby jednak w pełni docenić zalety słodyczy ukrytej w wyrobach ciastkarskich, warto poszukać takich substancji słodzących, które nie tylko wpłyną korzystnie na właściwości ciasta, ale też nie przysporzą konsumentom dodatkowych kilogramów czy nie przyczynią się do problemów ze zdrowiem.
więcejKażda firma, która w 2013 r. realizowała dobrą praktykę CSR, może ją zgłosić do Raportu „Odpowiedzialny biznes w Polsce 2013. Dobre praktyki”. Zachęcamy do przesyłania zgłoszeń do 9 stycznia 2014 r.
więcejWWW.KDS.COM.PL to nowa strona internetowa drukarni etykiet KDS, na którą wszystkich serdecznie zapraszamy. Ciekawa i nowoczesna, odpowiada nowym trendom i jest początkiem wizualnej przemiany Spółki.
więcejW tym roku nie tylko producenci ale także właściciele sklepów mogą przyłączyć się do świątecznych akcji zbiórek żywności bez konieczności odprowadzania VAT-u. Takie darowizny dodatkowo można rozliczyć w kosztach uzyskania przychodu.
więcej16 grudnia br. odbyła się uroczysta gala ogłoszenia wyników Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek, organizowanego przez dziennik „Rzeczpospolita”. W kategorii „Słodycze i Lody” zwyciężyła marka E.Wedel.
więcejKonkurs tortów okolicznościowych, które od początku towarzyszy targom Expo Sweet, zamyka się na amatorów-pasjonatów. Drugą ważną zmianą jest otwarcie się na uczestników z zagranicy. W jury zasiądą wyłącznie mistrzowie cukiernictwa.
więcej