...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Mąka dobrze magazynowana

    Mąka dobrze magazynowana 0

    Dostawa, magazynowanie i przygotowanie surowców decyduje w dużej mierze o jakości gotowego wyrobu. Ma również wpływ na koszty produkcji piekarsko-cukierniczej. Jak zatem przechowywać mąkę w mniejszych zakładach produkcyjnych?

    więcej
  • 2 kroki do Twojego systemu sprzedażowego w cukierni i piekarni

    2 kroki do Twojego systemu sprzedażowego w cukierni i piekarni 0

    Jednym z wyzwań, przed jakim staje przyszły właściciel, jest decyzja, jak wyposażyć sklep w stanowisko sprzedaży.
    Dość popularne u nas kasy fiskalne są „tradycyjnym” i jednym z tańszych rozwiązań, ale mają sporo wad. Większe możliwości dają nowoczesne terminale dotykowe.

    więcej
  • Rząd chce pomóc małym i średnim firmom wejść na azjatyckie rynki

    Rząd chce pomóc małym i średnim firmom wejść na azjatyckie rynki 0

    Po powrocie ze szczytu Chiny - Europa Środkowo-Wschodniej wiceminister gospodarki Ilona Antoniszyn-Klik ujawniła, że rząd pracuje nad programami wsparcia, które pomogłyby polskim firmom wchodzić na rynki pozaeuropejskie. Dotyczy to głównie sektora małych i średnich przedsiębiorstw – czytamy w Agencji Informacyjnej Newseria.pl.

    więcej
  • Świąteczna witryna z 850 kg wedlowskiej czekolady

    Świąteczna witryna z 850 kg wedlowskiej czekolady 5

    Największy element witryny to choinka mierząca 2,60 m, ale pasjonaci czekolady i szczegółów znajdą tu o wiele więcej "smaczków". Niezwykłą dekorację, stworzoną przez mistrzów czekolady z Pracowni Rarytasów E.Wedel, pod okiem Maestro Czekolady Janusza Profusa, będzie można podziwiać do końca stycznia 2014 r.

    więcej
  • Ekonomia w produkcji etykiet

    Ekonomia w produkcji etykiet 0

    Firma KDS ‒ jako producent etykiet samoprzylepnych drukowanych techniką flekso UV ‒ wprowadza na szerszą skalę możliwość druku etykiet techniką cyfrową.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe