Ekonomia w produkcji etykiet 0
Firma KDS ‒ jako producent etykiet samoprzylepnych drukowanych techniką flekso UV ‒ wprowadza na szerszą skalę możliwość druku etykiet techniką cyfrową.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma KDS ‒ jako producent etykiet samoprzylepnych drukowanych techniką flekso UV ‒ wprowadza na szerszą skalę możliwość druku etykiet techniką cyfrową.
więcejJakość żywności jest ściśle związana ze składem żywności. Im ten skład na etykiecie jest czystszy (czyt. wolny od dodatków chemicznych), tym jakość jest wyższa.
więcejDo rozpoczęcia współpracy w ramach spółki jawnej przedsiębiorcy nie muszą dysponować określonym minimalnym kapitałem. Spółka jawna jest tzw. ułomną osobą prawną – z jednej strony nie może być podatnikiem podatku dochodowego, z drugiej jednak może zaciągać w swoim imieniu zobowiązania.
więcejTen najważniejszy i najbardziej newralgiczny z surowców czekolady może powodować nie mało problemów mniej doświadczonym technologom. Jednak problemy z miazgą kakaową, niekoniecznie związane z jej niższą jakością, mają swoje sprawdzone rozwiązania.
więcejW „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.
więcejSerdecznie zapraszamy do zobaczenia Katalogu Świątecznych Receptur. Nie musisz ściągać pliku, skorzystaj z ISSUU - systemu do publikacji dokumentów w formie magazynowej. Wejdź i zobacz.
więcejW produkcji mas czekoladowych od 200 lat stosuje się te same surowce: masło kakaowe, proszek kakaowy, cukier, mleko oraz wanilię. Jakie problemy wiążą się z tymi ostatnimi?
więcej