...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Ekonomia w produkcji etykiet

    Ekonomia w produkcji etykiet 0

    Firma KDS ‒ jako producent etykiet samoprzylepnych drukowanych techniką flekso UV ‒ wprowadza na szerszą skalę możliwość druku etykiet techniką cyfrową.

    więcej
  • Oddzielne majątki spółki jawnej i jej wspólników

    Oddzielne majątki spółki jawnej i jej wspólników 0

    Do rozpoczęcia współpracy w ramach spółki jawnej przedsiębiorcy nie muszą dysponować określonym minimalnym kapitałem. Spółka jawna jest tzw. ułomną osobą prawną – z jednej strony nie może być podatnikiem podatku dochodowego, z drugiej jednak może zaciągać w swoim imieniu zobowiązania.

    więcej
  • Punkty krytyczne  miazgi kakaowej

    Punkty krytyczne miazgi kakaowej 0

    Ten najważniejszy i najbardziej newralgiczny z surowców czekolady może powodować nie mało problemów mniej doświadczonym technologom. Jednak problemy z miazgą kakaową, niekoniecznie związane z jej niższą jakością, mają swoje sprawdzone rozwiązania.

    więcej
  • Mistrz Branży w świątecznym wydaniu

    Mistrz Branży w świątecznym wydaniu 0

    W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.

    więcej
  • Katalog Świątecznych Receptur 2013 r.

    Katalog Świątecznych Receptur 2013 r. 0

    Serdecznie zapraszamy do zobaczenia Katalogu Świątecznych Receptur. Nie musisz ściągać pliku, skorzystaj z ISSUU - systemu do publikacji dokumentów w formie magazynowej. Wejdź i zobacz.

    więcej
  • Surowce mas czekoladowych

    Surowce mas czekoladowych 0

    W produkcji mas czekoladowych od 200 lat stosuje się te same surowce: masło kakaowe, proszek kakaowy, cukier, mleko oraz wanilię. Jakie problemy wiążą się z tymi ostatnimi?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe