...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Program SweetTARG 2014

    Program SweetTARG 2014 0

    1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...

    więcej
  • Szkolenia z Anią Daraż

    Szkolenia z Anią Daraż 0

    Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na zaawansowane szkolenia w zakresie tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim, organizowane w trzech miastach Polski. Kursy poprowadzi znakomita artystka sugercraftingu Anna Daraż, uczennica brytyjskiego sugarcraftera Davida MacCarfrae’a.

    więcej
  • Pierwsza Pijalnia Czekolady E. Wedel w Katowicach

    Pierwsza Pijalnia Czekolady E. Wedel w Katowicach 0

    Dobra wiadomość dla wszystkich miłośników słodkich przysmaków ze stolicy Górnego Śląska! 30 listopada br. w Katowicach zostanie otwarty nowy lokal sieci Pijalni Czekolady E. Wedel. Gdzie? W Galerii Katowickiej. Akurat na andrzejki :)

    więcej
  • Polagra-Tech 2014 - zapowiedź

    Polagra-Tech 2014 - zapowiedź 0

    Międzynarodowe Targi Poznańskie już zapraszają do Poznania w terminie 28 września ‒ 2 października 2014 r., na kolejną edycję największych Targów Technologii Spożywczych Polagra-Tech. Jesień 2014 zapowiada się wyjątkowo ciekawie dla branży piekarskiej i cukierniczej...

    więcej
  • Świąteczna paczka dla potrzebujących

    Świąteczna paczka dla potrzebujących 0

    I Ty możesz sprawić, żeby na twarzach dzieci ze świetlicy socjoterapeutycznej „Słoneczko” w Elblągu pojawił się prawdziwy uśmiech. Pomóż zorganizować świąteczne paczki dla najbardziej potrzebujących dzieci. Podaruj im trochę słońca na Boże Narodzenie!

    więcej
  • Maison du blé: nowa marka pieczywa na polskim rynku prosto z Francji!

    Maison du blé: nowa marka pieczywa na polskim rynku prosto z Francji! 0

    Uniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa – Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe