Program SweetTARG 2014 0
1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
1-3 marca 2014 r. w Katowicach odbędzie się 5. edycja Targów Cukierniczych Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG. Program trzydniowej imprezy branżowej zapowiada się wyjątkowo ciekawie...
więcejPracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na zaawansowane szkolenia w zakresie tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim, organizowane w trzech miastach Polski. Kursy poprowadzi znakomita artystka sugercraftingu Anna Daraż, uczennica brytyjskiego sugarcraftera Davida MacCarfrae’a.
więcejDrożdżowa strucla, ciasta kruche czy francuskie, świąteczne babeczki z delikatną masą makową z białego maku? Tak, zwłaszcza w okresie Świąt Bożego Narodzenia! Spraw, żeby Twoje wypieki zyskały wyjątkowo delikatnego i wybornego smaku z nowym nadzieniem firmy Prospona.
więcejDobra wiadomość dla wszystkich miłośników słodkich przysmaków ze stolicy Górnego Śląska! 30 listopada br. w Katowicach zostanie otwarty nowy lokal sieci Pijalni Czekolady E. Wedel. Gdzie? W Galerii Katowickiej. Akurat na andrzejki :)
więcejMiędzynarodowe Targi Poznańskie już zapraszają do Poznania w terminie 28 września ‒ 2 października 2014 r., na kolejną edycję największych Targów Technologii Spożywczych Polagra-Tech. Jesień 2014 zapowiada się wyjątkowo ciekawie dla branży piekarskiej i cukierniczej...
więcejI Ty możesz sprawić, żeby na twarzach dzieci ze świetlicy socjoterapeutycznej „Słoneczko” w Elblągu pojawił się prawdziwy uśmiech. Pomóż zorganizować świąteczne paczki dla najbardziej potrzebujących dzieci. Podaruj im trochę słońca na Boże Narodzenie!
więcejUniscale wprowadza na polski rynek nową markę tradycyjnego francuskiego pieczywa – Maison du blé. Produkowane na naturalnych, pszennych zakwasach, poddawane procesowi powolnej fermentacji oraz bez dodatku konserwantów i polepszaczy wypieki, słyną z niepowtarzalnego smaku i długotrwałej świeżości.
więcej