25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Porysowane albo siwe, z wyciekiem nadzienia lub z nieestetycznym nadlewem – to tylko niektóre spotykane w praktyce wady pralin. Jak powstają i jak im przeciwdziałać, szczegółowo wyjaśnia nasz ekspert.
16 listopada br., zgodnie z tradycją firmy Seb-Mag, po raz kolejny odbyły się targi piekarniczo-cukiernicze. Tym razem miejscem spotkania był Dom Polonii w Pułtusku. W wydarzeniu wzięli udział piekarze i cukiernicy zaopatrywani przez wszystkie oddziały firmy: Ciechanów, Łomża i Olsztyn.
autor: Konrad Stanaszek, kl. 2 o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych, ZS im. Wincentego Witosa w Suchej Beskidzkiej, nauczyciel prowadzący: Krzysztof Maciejowski
Zarząd Uzdrowiska Konstancin-Zdrój SA zaprasza pracownie cukiernicze, zawodowych cukierników oraz pasjonatów cukiernictwa do wzięcia udziału w konkursie na ciastko o nazwie Konstancja. Honorowy patronat nad konkursem objął Krzysztof Głogowski, prezes Uzdrowiska Konstancin-Zdrój SA.