25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Wydajny i elastyczny moduł zarządzania serwisem maszyn i urządzeń powinien zapewniać optymalne wykorzystanie parku maszynowego, eliminować przestoje, wydłużyć cykl życia maszyn i gwarantować ich dyspozycyjność. Jeżeli zintegrujemy go z gospodarką towarową, otrzymujemy narzędzie kontroli i planowania na szerszą skalę.
Opakowania to dziedzina, która bardzo szybko i dynamicznie się rozwija, oferując branży spożywczej bogate portfolio. Sprawdźmy, jakie rodzaje opakowań i metody pakowania można zastosować pod kątem: pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz dań na bazie pieczywa.
Polska jest europejskim liderem pod względem liczby firm wykluczonych z sektora bankowego z powodu złej historii kredytowej – wynika z danych Eurostatu. Można szacować, że z tego powodu co drugi polski przedsiębiorca nie ma szans na kredyt w banku.
Czy rzemiosło w Polsce ma przyszłość i jaki jest pomysł na życie młodego pokolenia rzemieślników? Zapraszamy do rozmowy z Robertem Krzyszczakiem, wiceprezesem nowego Stowarzyszenia "Rzemiosło Przyszłości".
Trwają przygotowania do 5., jubileuszowej edycji Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG, 1-3 marca 2014 r. Będzie wszechstronnie, merytorycznie, nowocześnie i ekologicznie.
Dzieci – to zupełnie oddzielna kategoria klientów. Mają swoje specyficzne upodobania i zachcianki. Co lubią? Owoce, ale niekoniecznie w całej postaci. Krem, niekoniecznie biały, który fajnie się wybiera palcem z ciasta. I oczywiście świeży, pachnący biszkopt.
Dni Otwarte w firmie Cream to od paru lat dobra okazja do porównania i pokazania możliwości różnych linii produkcyjnych dla piekarni i cukierni. W tym roku, 7-11 października, prezentacje skupiły się na ekonomicznych, prostych i wielofunkcyjnych liniach do produkcji bułek oraz chleba z firmy Koenig, Rondo oraz Comas.