...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Mikrofirmy bagatelizują zatory płatnicze

    Mikrofirmy bagatelizują zatory płatnicze 0

    Mikrofirmy nie doceniają wagi zatorów płatniczych. Ponad 30% małych przedsiębiorców nie wie, w jaki sposób mogą zmusić kontrahenta do zapłaty należności. Skutkiem może być utrata płynności finansowej i konieczność zamknięcia działalności – informuje Newseria.pl

    więcej
  • Mamy dla Ciebie klientów od zaraz

    Mamy dla Ciebie klientów od zaraz 0

    Wyobraź sobie, jak przed Twoim sklepem ustawia się kolejka klientów. Zanim jeszcze sklep zostanie otwarty, oni już zostali poinformowani, co dziś nad ranem zostało dla nich wypieczone, a nawet który piekarz przygotował ich ulubione produkty. Tobie pozostaje jedynie sfinalizować transakcję i z uśmiechem powiedzieć „miłego dnia".

    więcej
  • Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek

    Zakup wody dla pracowników zmniejszy podatek 0

    W upalne dni przedsiębiorcy muszą pamiętać o udostępnieniu wody pracownikom. Przekazanie nie wymaga naliczenia VAT-u, a taki zakup można rozliczyć w kosztach podatkowych. Natomiast po stronie pracownika nie powstanie przychód do opodatkowania.

    więcej
  • Tajemnice chałwy

    Tajemnice chałwy 0

    Chałwa w języku greckim i arabskim oznacza po prostu „cukierek”. Powstaje w głównej mierze z sezamu, choć na Bałkanach produkuje się ją z maku, słonecznika i orzechów. To jeden z najprościej przygotowywanych smakołyków na świecie.

    więcej
  • Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne

    Polskie firmy coraz bardziej odpowiedzialne 0

    Coraz więcej przedsiębiorstw wprowadza programy i praktyki społeczne oraz środowiskowe do swojej podstawowej działalności biznesowej. Wśród nich, z roku na rok przybywa małych i średnich przedsiębiorstw, rośnie także liczba firm wdrażających długoletnie strategie CSR.

    więcej
  • Etyczna czekolada

    Etyczna czekolada 0

    Świat czekolady bywa gorzki dla tych, którzy dostarczają jej najważniejszy składnik – ziarna kakao. Nieprzejrzysty system utrudnia wyeliminowanie takich praktyk, jak niewolnicza praca dzieci na plantacjach, handel ludźmi czy rabunkowa gospodarka zasobami naturalnymi. Jednak są śmiałkowie, którzy produkują czekoladę etycznie.

    więcej
  • Tutorial Roberta Antczaka: Lwia głowa

    Tutorial Roberta Antczaka: Lwia głowa 0

    Cukiernictwo to nie tylko słodkie kremy i puszyste biszkopty, ale przede wszystkim sztuka wyobraźni. Najważniejszy jest dobry pomysł, ale nie tylko pomysł na to, co zrobić, ale jak to zrobić. Na krótkie lekcje z pomysłem zaprasza małopolski cukiernik Robert Antczak.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe