...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Jedzenie pączków na czas już 7. raz

    Jedzenie pączków na czas już 7. raz 0

    90 par oczu, 900 słodkich kul i butelki z wodą, które można otworzyć dopiero po zakończeniu… Ilość kalorii z pewnością dużą, ale kto by się tym przejmował. Liczy się czas, w którym zwycięzcy uda się zjeść jak najszybciej 10 pączków. I tak jest w Poznaniu, tuż przed tłustym czwartkiem już od 7 lat.

    więcej
  • Mniejsza nadwyżka produkcyjna curku 0

    Analitycy przewidują, że w sezonie 2012/2013 nadwyżka produkcyjna cukru zmniejszy się prawie o połowę. Takie wnioski wyciągnięto podczas 8. konferencji poświęconej rynkowi cukru w Dubaju.

    więcej
  • Toksyczna prawda o cukrze

    Toksyczna prawda o cukrze 0

    - Cukier jest równie szkodliwy i uzależniający jak alkohol i tytoń i jego obrót powinien być regulowany - uważa Robert Lusting, profesor pediatrii na Kalifornijskim Uniwersytecie w San Francisco (UCSF).

    więcej
  • Uwolnić rynek cukru 0

    Polski rząd jest za utrzymaniem kwot na unijnym rynku cukru. Przeciwni są m.in. producenci słodyczy i napojów - informuje "Rzeczpospolita".

    więcej
  • Dołącz do zespołu tortownia.pl

    Dołącz do zespołu tortownia.pl 0

    Trwają gorączkowe przygotowania do otwarcia nowej Pracowni Cukierniczej tortownia.pl, którą poprowadzi mistrzyni cukiernictwa Bożena Sikoń. W związku z tymi zmianami tortownia.pl planuje też rozbudowę zespołu.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe