Opłacalny HACCP 1
HACCP dość często jest postrzegany jedynie jako koszt. Tak naprawdę jest to system działający na korzyść przedsiębiorcy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
HACCP dość często jest postrzegany jedynie jako koszt. Tak naprawdę jest to system działający na korzyść przedsiębiorcy.
więcejPraca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Martyna Kochanowska, Marta Płatkowska
Nauczyciel/opiekun: Alicja Zabadała
Wsparcie: Firma Ambasador92
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Dorota Gawrońska, Paulina Wojtaszak
Nauczyciel/opiekun: Jadwiga Jabłecka
Wsparcie: Firma PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
Wsparcie: Firma Barry Callebaut
Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
Autorzy: Michał Cybulski, Michał Karlikowski
Nauczyciel/opiekun: Wioleta Witkowska
Wsparcie: Firma BAKELS POLSKA Sp. z o.o.