25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jak wykorzystać kreatywność klientów i przy okazji zaoszczędzić na inwestycjach związanych z przeprowadzeniem drogich badań rynku? Odpowiedź daje crowdsourcing, choć nie jest to metoda pozbawiona minusów.
Już po raz 15. Banki Żywności organizują Świąteczną Zbiórkę Żywności – ogólnopolską kampanię, która każdemu daje szansę pomóc najbardziej potrzebującym. Akcja jest też skierowana nie tylko do konsumentów, ale też do producentów żywności.
Nie posiadasz jeszcze wdrożonego systemu HACCP? Może zrobić to samodzielnie za pomocą platformy internetowej HACCP-ONLINE.com.pl. Do głównych zalet takiego rozwiązania można zaliczyć niskie koszty, krótki czas wdrożenia i tworzenia dokumentacji
Szacuje się, że do końca 2011 roku na zakupy w samych sklepach internetowych, nie wliczając aukcji, wydamy prawie 8 mld zł. Klienci dokonują zakupów przez Internet coraz częściej, a to wpływa na zwiększającą się liczbę nowych sklepów internetowych. Dla jakich firm wejście w obszar tego rynku będzie najlepszym rozwiązaniem?
Trwa rekrutacja uczestników do grudniowej edycji kursu pedagogicznego dla instruktorów praktycznej nauki zawodu, organizowanego przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.
Już ruszył HACCP ONLINE, czyli platforma dla wszystkich przedsiębiorców z branży spożywczej, którzy nie mają czasu na zewnętrzne szkolenia i przygotowanie wymaganej dokumentacji z HACCP