
Zamiennik czekolady 0
Niedawno brytyjska firma Muntons zdobyła nagrodę za produkt, który może zastąpić proszek kakaowy nawet w 50%. To może być interesująca oferta nie tylko dla producentów słynnego brownie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niedawno brytyjska firma Muntons zdobyła nagrodę za produkt, który może zastąpić proszek kakaowy nawet w 50%. To może być interesująca oferta nie tylko dla producentów słynnego brownie.
więcejOrganizacja Pracodawcy RP alarmuje: zwiększenie składki rentownej po stronie pracodawcy do 6,5% pogorszy kondycję finansową firm.
więcejProducent sięgnął po jeden z tradycyjnych słowiańskich receptur. Na świątecznych półkach sklepowych, znajdziemy pyszny sękacz pieczony z wyselekcjonowanych składników, takich jak wysokiej jakości mąka pszenna czy masa jajowa.
więcejNa temat pączków można by napisać książkę. Co kraj, to w zasadzie inne pączki, co pokolenie, to inne smaki. Producenci wciąż szukają sposobów, jakim środkiem zaskoczyć smakoszy tych brązowych krągłości...
więcejDobre parametry ma ziarno pszenicy zebranej w tym roku w woj. śląskim. Pod tym względem jest zdecydowanie lepiej niż w poprzednim roku, kiedy we znaki dała się powódź - oceniają specjaliści ze Śląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego.
więcejW przyszłym roku czeka nas seria kontroli etykiet pod kątem znakowania substancji dodatkowych dozwolonych do stosowania w żywności. GIS planuje przebadać 4770 próbek środków spożywczych.
więcejZ końcem listopada rusza świąteczna kampania Cukru Królewskiego promująca innowacyjne produkty przeznaczone do wypieków, usprawniające pracę w kuchni. Działania reklamowe obejmą telewizję, prasę konsumencką i branżową.
więcej