...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Zdrowe ciacho dla wszystkich

    Zdrowe ciacho dla wszystkich 0

    Jeszcze gdy nie prowadził cukierni, a rozwijał karierę sportową, marzył, by w każdym zakątku Polski mógł kupić coś słodkiego i zdrowego. Dziś sam dąży do tego, by taka opcja rzeczywiście istniała – Karol Babicz ma zamiar stworzyć największą franczyzę ze zdrowymi ciastami w kraju.

    więcej
  • Słodkości z atrakcjami

    Słodkości z atrakcjami 0

    Alain Ducasse wie jak dogodzić głodnym wrażeń foodies - teraz można spróbować jego kuchni i deserów podczas rejsu na Sekwanie albo dachu muzeum!

    więcej
  • Przedwojenne specjały odkryte na nowo

    Przedwojenne specjały odkryte na nowo 0

    Już niebawem mieszkańcy Rybnika będą mogli spróbować lodów, ciast i wielu innych dań odtworzonych z oryginalnych przedwojennych receptur. Wszystko za sprawą dość przypadkowego odkrycia znanego branżowego technologa i publicysty - Szymona Konkola.

    więcej
  • Kulinaria w eterze

    Kulinaria w eterze 0

    Radio Kulinarne nadaje z Krakowa i niedawno obchodziło rok! Ostatnio też ruszyło z promocją książki, która ma za zadanie poruszyć opinię społeczną - "Sitopia. Jak jedzenie może ocalić świat” Carolyn Steel.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe