
Nagrodzone pierniki polskiej dekoratorki 0
Pomimo młodego wieku, Monika Konieczny ma ogromne doświadczenie w dekorowaniu pierników. Jak też w zdobywaniu dzięki nim nagród. Kolejna międzynarodowa nagroda trafiła w ręce zdolnej Polki.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Pomimo młodego wieku, Monika Konieczny ma ogromne doświadczenie w dekorowaniu pierników. Jak też w zdobywaniu dzięki nim nagród. Kolejna międzynarodowa nagroda trafiła w ręce zdolnej Polki.
więcejNadziewana tabliczka, z której wręcz wypływa pistacjowy ganache i charakterystyczne włoski ciasta kataifi to absolutny hit tego sezonu. Chocolatierzy na całym świecie produkują własną wersję dubajskiego specjału. Jednym z pionierów na polskim rynku jest manufaktura Beskid Chocolate.
więcejNa początku 2025 roku Śląskie Centrum Przedsiębiorczości planuje ogłosić nabór na dotację dla rzemieślników zainteresowanych rozwojem prowadzonej działalności.
więcejOkrąglak – jedna z architektonicznych ikon Poznania – zyskał nowego, słodkiego najemcę - Tokyo Cheesecake Bakery (TCB). Kawiarnia połączona z cukiernią, będąca jednocześnie flagowym lokalem marki, zaoferuje mieszkańcom Poznania wyjątkowe doznania inspirowane japońską tradycją cukierniczą.
więcejGrudzień to czas, kiedy wyroby czekoladowe cieszą się dużym powodzeniem. Konsumenci kupują figurki, tabliczki, pralinki, czy kalendarze adwentowe. W ostatnich latach możemy w Polsce zaopatrzyć się w wyroby od producentów rzemieślniczych mając tym samym gwarancję, że słodkie upominki będą lepszej jakości i będą staranniej wykona
więcejCukiernia Sowa, lider polskiego rynku cukierniczego, kontynuuje dynamiczną ekspansję. W ostatnich dniach sieć powiększyła się o kolejne punkty sprzedaży, w tym o nowy lokal w Centrum Handlowym M1 w Krakowie, który otworzył swoje drzwi dla klientów 27 listopada 2024 roku. W grudniu sieć liczyć będzie 170 lokalizacji.
więcejWłaścicielka szczecińskiej pracowni, Hania Beza, wydała przewodnik na temat słodkich wypieków i deserów, jakie udało jej się spróbować w całej Polsce. Przez półtora roku podróżowała odwiedzając cukiernie w stolicach województw, incydentalnie będąc w mniejszych miasteczkach np. w Wadowicach. Owocem tych podróży jest jej książka.
więcej