
Nie tylko konfitura w pączku – róża w cukiernictwie 0
Konfitura z róży to składnik bardzo często wykorzystywany w cukiernictwie, a pączki z „różą” to klasyka słodkich wyrobów. Jednak sposobów jej wykorzystania jest znacznie więcej.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Konfitura z róży to składnik bardzo często wykorzystywany w cukiernictwie, a pączki z „różą” to klasyka słodkich wyrobów. Jednak sposobów jej wykorzystania jest znacznie więcej.
więcejW niedzielę 26 lutego rozpoczynają się największe w Polsce targi cukiernicze i lodziarskie Expo Sweet. Potrwają 4 dni, do środy 1 marca włącznie.
więcejPodobno ideału nie ma, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby do niego dążyć. Na pytanie o to, jak powinien wyglądać pączek doskonały nie ma jednoznacznej odpowiedzi, ale z pewnością istnieje kilka wskazówek, które mogą przybliżyć nas do pączkowego ideału.
więcejJuż w najbliższy weekend, 4-5. lutego, lokal Kaiser Pattiserie otworzy się w Warszawie. Cukiernia jest jak dotąd znana ze swoich lokali w Słupsku, Trójmieście (Gdańsku i Sopocie) oraz Berlinie.
więcejCo kilka lat producent francuskiej czekolady premium wydaje zbiór receptur wraz ze wskazówkami dotyczącymi przygotowani deserów. Oto właśnie pojawiła się kolejna publikacja z nowością, której do tej pory nie było!
więcejOrganizatorzy XXIV Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych zapraszają do udziału uczniów szkół gastronomicznych.
więcejKarnawał trwa, najsłodszy okres w roku, podczas którego królują pączki. Firma PGD proponuje mnóstwo inspiracji pączkowych...
więcej