...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Blisko 100 stron Mistrza Branży

    Blisko 100 stron Mistrza Branży 0

    W najnowszym wydaniu Mistrza Branży na początek rozmawiamy z piekarzem, który po 25 latach przeszedł na biopiekarstwo. Sprawdzimy rynek biopieczywa w Polsce. Podamy owoce w najlepszym wykonaniu cukierników, szefów kuchni i pasjonatów cukiernictwa. Pokażemy nowoczesny sklep firmowy, któremu nie będziesz mógł się oprzeć...

    więcej
  • Mistrz Branży: awangarda (nie tylko) na patyku

    Mistrz Branży: awangarda (nie tylko) na patyku 0

    Jak dobre pomysły, to tylko w "Mistrzu Branży". Tylko u nas awangarda w lodach – Ice Pops, czyli polska lodowa innowacja. Filippo Novelli i jego rewelacyjne lodowe sushi. Klasyczne i oryginalne projekty w tortach komunijnych. A na deser: kawa i czekolada dla ambitnych. Kwietniowe wydanie już w sprzedaży! Zapraszamy.

    więcej
  • Mistrz Branży na dobry początek wiosny

    Mistrz Branży na dobry początek wiosny 0

    Wraz z wiosną pojawiło się najnowsze wydanie "Mistrza Branży" na ponad 100 stronach! A w nim: twarzą w twarz z tegorocznymi Mistrzami Polski w Lodziarstwie, druga konfrontacja: Jarosław Gajda kontra Czytelnicy, fotorelacje pełne emocji z targów Expo Sweet i SweetTARGi oraz pomysły na Wielkanoc, nie tylko w recepturach!

    więcej
  • Mistrz Branży na SweetTARGi

    Mistrz Branży na SweetTARGi 0

    Śląski cukiernik, prezes katowickiej Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości oraz profesor w jednej osobie – Jan Klimek – na okładce najnowszego wydania „Mistrza Branży” to znak, że już szykujemy się do SweetTARGów. Ale to nie jedyna niespodzianka, którą przygotowaliśmy dla naszych Czytelników.

    więcej
  • Mistrz Branży – inteligentnie, przewrotnie i z klasą

    Mistrz Branży – inteligentnie, przewrotnie i z klasą 0

    Najnowszy „Mistrz Branży” jak zwykle w doborowym towarzystwie i jak zawsze przewrotnie. Obecność najbardziej rozpoznawalnej pary polskich cukierników na okładce – Janusza Profusa i Joanny Klimas-Profus – to znak, że wkrótce Expo Sweet. To też przedsmak tego, że w bieżącym wydaniu nie będzie sztampowo!

    więcej
  • Mistrz Branży w świątecznym wydaniu

    Mistrz Branży w świątecznym wydaniu 0

    W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.

    więcej
  • Mistrz Branży na październik

    Mistrz Branży na październik 0

    "Mistrz Branży" łączy ludzi. W październikowym wydaniu jeszcze więcej miejsca oddajemy Wam, rzemieślnikom czy osobom związanym z branżą. Co to oznacza? Więcej rozmów z branżą, więcej artykułów, w których młodzi rzemieślnicy prezentują swoje umiejętności i pasje. Nowe pomysły, nowe twarze i ten sam dobry "Mistrz Branży".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe