...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Czasopismo

  • Mistrz Branży na SweetTARGi

    Mistrz Branży na SweetTARGi 0

    Śląski cukiernik, prezes katowickiej Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości oraz profesor w jednej osobie – Jan Klimek – na okładce najnowszego wydania „Mistrza Branży” to znak, że już szykujemy się do SweetTARGów. Ale to nie jedyna niespodzianka, którą przygotowaliśmy dla naszych Czytelników.

    więcej
  • Mistrz Branży – inteligentnie, przewrotnie i z klasą

    Mistrz Branży – inteligentnie, przewrotnie i z klasą 0

    Najnowszy „Mistrz Branży” jak zwykle w doborowym towarzystwie i jak zawsze przewrotnie. Obecność najbardziej rozpoznawalnej pary polskich cukierników na okładce – Janusza Profusa i Joanny Klimas-Profus – to znak, że wkrótce Expo Sweet. To też przedsmak tego, że w bieżącym wydaniu nie będzie sztampowo!

    więcej
  • Mistrz Branży w świątecznym wydaniu

    Mistrz Branży w świątecznym wydaniu 0

    W „Mistrzu Branży” zapachniało świętami. Ponad 20 receptur, ciekawe pomysły na niestandardowe dekoracje, nowe orientalne smaki, jak daktyle. Wprowadzamy dużo magii do naszych sklepów, ale też sprawdzamy realny przepis na dobrą markę piekarni i dobrą szkołę zawodową. Zapraszamy serdecznie.

    więcej
  • Mistrz Branży na październik

    Mistrz Branży na październik 0

    "Mistrz Branży" łączy ludzi. W październikowym wydaniu jeszcze więcej miejsca oddajemy Wam, rzemieślnikom czy osobom związanym z branżą. Co to oznacza? Więcej rozmów z branżą, więcej artykułów, w których młodzi rzemieślnicy prezentują swoje umiejętności i pasje. Nowe pomysły, nowe twarze i ten sam dobry "Mistrz Branży".

    więcej
  • Wrześniowy Mistrz Branży na Lublin

    Wrześniowy Mistrz Branży na Lublin 0

    Już jest! Blisko 120 stron najnowszego Mistrza Branży, przygotowanego specjalnie na targi BAKEPOL w Lublinie. Zaczynamy od... Lubelszczyzny, od spotkań z osobami związanymi z tym regionem, podejmujemy tematy, które pojawią się na Forum Piekarza i Cukiernika w Lublinie, ale też oferujemy znacznie, znacznie więcej! Zapraszamy!

    więcej
  • Ale numer!! Wakacyjne wydanie MB

    Ale numer!! Wakacyjne wydanie MB 2

    W wakacyjnym wydaniu MB zabieramy Czytelników w podróż po świecie. Zaczynamy od Polski, gdzie w Tarnowie Ania Daraż tworzy torty w stylu angielskim w Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho”. Szukamy korzeni i bogactwa sugarcraftingu na całym świecie. Smakujemy przekąski na zachodzie Europy i południowo-wschodnim jej krańcu.

    więcej
  • Majowy Mistrz Branży: o indywidualności, oryginalności i marce

    Majowy Mistrz Branży: o indywidualności, oryginalności i marce 0

    Czy warto być upartym indywidualistą jak 26-letni cukiernik Daniel Staroń? Czy warto tworzyć oryginalne czekolady jak Domori, Dick Taylor Craft Chocolate czy Manufaktura Czekolady? Czy marka kryje się wyłącznie za ekskluzywnymi wyrobami? Czy warto wchodzić we franczyzę? Odpowiedzi szukaj w najnowszym wydaniu "Mistrza Branży".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe