...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych - na pomoc małym przedsiębiorstwom

    Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych - na pomoc małym przedsiębiorstwom 0

    Wydarzenia ostatnich miesięcy mocno uwypukliły problem, tzw. "szarej strefy", która być może nie jest zagrożeniem dla wielkich firm, ale z pewnością już dla niewielkich manufaktur, dla których liczy się każde zlecenie. Ewa Wajs i Justyna Kowal postanowiły zadbać o branżę, tworząc Stowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych.

    więcej
  • AkademiaTortu.pl – tutaj "zarwiesz noce na tutoriale"

    AkademiaTortu.pl – tutaj "zarwiesz noce na tutoriale" 0

    Pieczenie i dekorowanie wciąga, angażuje, relaksuje i rozwija. Potrafi też zaowocować szkołą online! O wirtualnej akademii stylu angielskiego, korzyściach płynących z nauki w sieci, różnicach między branżą w USA i Polsce rozmawiamy z Magdą Kubiś, właścicielką polskiej Akademii Tortu prosto z Florydy.

    więcej
  • Druk spożywczy. Powiew świeżości na polskim rynku

    Druk spożywczy. Powiew świeżości na polskim rynku 0

    Drukowane dekoracje tortów są coraz chętniej wybierane przez klientów. W Polsce najpopularniejszą metodą jest druk na opłatku. Wiąże się z tym jednak pewien proces, a możliwości zastosowania są mocno ograniczone. W takich sytuacjach z pomocą przychodzi firma IMAGO Printer i ich drukarka Falco.

    więcej
  • Artysta cukiernik

    Artysta cukiernik 0

    Co się dzieje, gdy czekolada lub cukier trafiają w ręce cukiernika artysty? Powstają zjawiskowe rzeźby! Ale Igor Zaritskiy kocha w cukiernictwie absolutnie wszystko. Nam opowiedział o swojej fascynacji tradycją węgierską, zdradził jakie było najlepsze ciastko jakie jadł w Polsce i dlaczego załamuje ręce na widok bezy.

    więcej
  • WEBINAR #2: Zarządzanie czasem

    WEBINAR #2: Zarządzanie czasem 0

    Jak efektywnie i produktywnie zarządzać czasem? W środę, 6 maja 2020 r., zapraszamy na kolejne szkolenie online prof. Jana Klimka oraz dr Sabiny Klimek, organizowane przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe