SIGEP - dom słodkiej branży i wielkiego biznesu 0
Już w styczniu kolejne spotkanie branży cukierniczej, lodziarskiej oraz piekarskiej w Rimini we Włoszech.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już w styczniu kolejne spotkanie branży cukierniczej, lodziarskiej oraz piekarskiej w Rimini we Włoszech.
więcejW najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.
więcejJak zbudować solidny słodki biznes? Gdzie pozyskiwać klientów? Co zrobić, by czuć się pewnie jako przedsiębiorca? Jak przygotować pracownię cukierniczą do odbioru odpowiednich instytucji – to tylko niektóre pytania, na które odpowiedzą ekspertki podczas „Słodkiej Konferencji”, 26 stycznia 2020 r. w hotelu Ambasador w Łodzi.
więcejPrzed nami kolejna nowość wydawnicza dla cukierników oraz dekoratorów, napisana przez specjalistów ze słynnej brytyjskiej Squires Kitchen International School. „Artystyczne dekoracje tortów” już dostępne w wydawnictwie Promise.
więcej9-20 października 2019 r. w hali widowiskowo-sportowej Arena Gliwice firma Savpol zorganizowała 4. edycję targów branżowych. Na ten jeden weekend Gliwice stały się światowym centrum piekarnictwa, cukiernictwa, lodziarstwa i gastronomii.
więcejDwa lata temu zdobyła III miejsce na podium, w tym roku wróciła po miejsce najwyższe - czym zaskoczyła, a nawet wzruszyła jury bydgoska cukierniczka, której tort pachniał… świeżym chlebem?
więcejSweettargi mogą poszczycić się wspaniałymi partnerami, z którymi organizowaliśmy ciekawe pokazy, warsztaty i konkursy. Tak było także podczas edycji w 2018 r.: współpracowaliśmy z tortownia.pl. We wspólnie organizowanym konkursie uczestnicy – dwuosobowe zespoły złożone z cukiernika i dekoratora przygotowywali torty weselne.
więcej