Dziewiąta edycja konkursu Szkół Piekarskich i Cukierniczych we Francji rozstrzygnięta 0
Tematem przewodnim i inspiracją do piekarskich dzieł były letnie Igrzyska Olimpijskie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Tematem przewodnim i inspiracją do piekarskich dzieł były letnie Igrzyska Olimpijskie.
więcejKrajowe eliminacje World Chocolate Masters odbędą się 25 lutego br. w Warszawie podczas targów Expo Sweet, przed światowym finałem w 2025 r.
więcejMówią o niej GAMECHANGER. Nie bez powodu, bo seria zmywarek gastronomicznych MT marki Winterhalter naprawdę zmienia zasady rządzące kuchennym zapleczem. To ultra wydajne zmywarki gastronomiczne o budowie modułowej, wyposażone w przenośniki taśmowe i koszowe. To najlepsza decyzja na dziś. I na jutro.
więcejDwa konkursowe dni, dwudziestka jurorek i jurorów oraz 554 wina z 127 winnic z całego kraju. Rozstrzygnięto kolejną edycję konkursu WINOPL. Medalami nagrodzono 160 win. Sześciu z nich nadano tytuł championa. Na rozstrzygnięcie drugiego etapu konkursu poczekamy do połowy marca.
więcejKuwety typu pozzetti po 15 euro za sztukę (ważące ponad 1020 g), naturalne miazgi z pistacji po 22-25 euro/kg albo z mocno prażonych orzechów laskowych po 16-18 euro/kg, minikontenery mroźnicze do aut zasilane prądem 12/24/230 V, myjka z suszarką do gałkownic, nowe modele blenderów oraz uchwyty na blendery ścienne i stołowe.
więcejPo Świętach Bożego Narodzenia i Wielkanocy to trzecia okoliczność, kiedy na całym świcie konsumenci wydają najwięcej pieniędzy na czekoladę. I bez względu na to czy obchodzimy Walentynki czy nie, jedno jest pewne - nie można ich ignorować, bo oznaczają doskonałą okazję do zaprezentowania pięknych produktów i wzmożonej sprzedaży.
więcejW czym tkwi fenomen bento cake? W jaki sposób bochenki Ryszarda Majchrowskiego utrzymują status kultowych od pół wieku? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep? A na naszej okładce - Szymon Sapieha, autor premiery roku - książki "Lody naturalnie".
więcej