...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Jak technologia może usprawnić nasz biznes w okresie zwiększonego ruchu?

    Jak technologia może usprawnić nasz biznes w okresie zwiększonego ruchu? 0

    Systemy kasowe online sprawdzają się nie tylko w warunkach regularnego ruchu, ale potrafią również ułatwić życie przedsiębiorców w sytuacjach zwiększonego ruchu, na przykład przy okazji różnych świąt. Poniżej case study kilku sytuacji, w których funkcjonalności nowoczesnych rozwiązań kasowych górują nad tradycyjnymi kasami.

    więcej
  • Projektowanie to ich pasja

    Projektowanie to ich pasja 0

    Zaczynali od dwuosobowego zespołu dostarczającego podstawowe wyposażenie do ekspozycji oraz sprzedaży wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Dziś to ośmiu ekspertów, którzy do każdego projektu podchodzą z sercem i entuzjazmem.

    więcej
  • Spora dawka słodkiej wiedzy

    Spora dawka słodkiej wiedzy 0

    I edycja Słodkiej Konferencji pod znakiem sukcesu - liczna frekwencja i zadowolenie uczestniczek potwierdzają zapotrzebowanie na tego typu wydarzenia.

    więcej
  • Czekolada bean-to-bar w twojej pracowni

    Czekolada bean-to-bar w twojej pracowni 0

    Wciąż przybywa festiwali, degustacji i producentów tego smakołyku – Polacy poszukują wyjątkowej czekolady! Wszystko wskazuje na to, że warto zainteresować się rzemieślniczym przetwarzaniem ziarna kakaowego.

    więcej
  • Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży 0

    Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej, która - jako światowa mistrzyni - również dyktuje trendy na ten rok.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe